Tajomstvo vzhľadu 78-ročnej Priscilly Presleyovej? Žiadne sladkosti a deň si nevie predstaviť bez...

Vdova po legendárnom kráľovi rock'n'rollu sa priznala počas nedávnej návštevy Viedne, že jej recept na udržiavanie vzhľadu neskrýva žiadne zázraky.

09.02.2024 00:00
Priscilla Presley, Richard Lugner, Foto: ,
Priscilla Presley, vdova po spevákovi Elvisovi Presleym odchádza z tlačovej konferencie k viedenskému Opernballu.
debata (1)

Sedemdesiatosem­ročná červenovláska vníma, že základom je stravovanie. Ona sama je už dlhé roky vegetariánkou. „Som vegetariánka už dlhý čas. Dôvod je, že milujem zvieratá a neviem si predstaviť jesť niečo, čo milujem,“ uviedla na tlačovej konferencii vo Viedni. Priznala tiež, že nejedáva vôbec sladké. „Moje telo si nepýta nič sladké. Neviem, prečo to tak je,“ vysvetlila a zdôraznila, že je veľmi pozorná ohľadom svojho jedálnička.

Priscilla Presley, Richard Lugner, Čítajte viac Teraz hovorím ja, musela zahriaknuť Priscilla Presley rakúskeho podnikateľa Lugnera. Pozval ju na ples v opere za tučný honorár, prišli aj slová chvály

Na otázku jedného z rakúskych novinárov, ako sa jej darí stále vyzerať tak dobre, sa najprv poďakovala za kompliment. „Držím krok sama so sebou. Vždy som sa o seba starala. Jednoducho je to o tom, nezabúdať na seba, starať sa o seba a zostať fit,“ skonštatovala dáma, ktorá sa vo štvrtok večer objavila v sprievode rakúskeho podnikateľa Richarda Lugnera vo viedenskej opere na slávnom Opernballe.

Priscilla Presley, vdova po spevákovi Elvisovi...
Priscilla Presley, vdova po spevákovi Elvisovi...
+4Priscilla Presley, vdova po spevákovi Elvisovi...

Pre zástupcov médií však tiež priznala, že keď je doma v štátoch, bez jednej aktivity si nedokáže predstaviť svoj deň. „Mám isté rituály, každý deň prejdem aspoň dve míle s mojimi psami. To je dobré cvičenie, vlastne jediné, ktoré robím okrem klikov. A tie sú veľmi ťažké,“ zasmiala sa Presley.

Priscilla Presley pre Pravdu: Bolo veľmi emotívne vidieť, čo urobili s mojím príbehom vo filme
Video
Zdroj: TV Pravda

Pre Pravdu sa vdova po Elvisovi Presleym vyjadrila aj k filmom, ktoré za posledné dva roky vznikli o jej živote a živote jej manžela. Viac si pozrite vo videu alebo odkaze nižšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #starostlivosť #vzhľad #Priscilla Presley #sladké

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...