Pamela bez mejkapu bol jeden z kľúčových momentov roka 2023 a dnes? Ex-hviezda Baywatch dostala do ruky igelitku a rolu v reklame

Bol to jeden z definujúcich momentov ženskej krásy a vzhľadu v roku 2023. Aspoň podľa módnych odborníkov a lifestylových magazínov. Herečka Pamela Anderson však boduje aj z úvodu nového roka.

05.01.2024 00:00
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Niekdajšia tvár seriálu Pobrežná hliadka sa stala novou ambasádorkou americkej módnej značky Proenza Schouler a na sociálnych sieťach aj módnych portáloch sa objavili prvé vizuály reklamnej kampane. Blondínka, ktorej tvár bez štipky líčidiel sa v roku 2023 pozerala na nás azda z každého časopisu, sa aj tentoraz predviedla „naostro“. Teda, rozumejte, bez mejkapu.

Pamela Anderson Čítajte viac Trúfla si na to, čoho sa desia aj ženy o polovicu mladšie: Pamela Anderson dobyla Paríž bez mejkapu a vyslala silný odkaz

Výsledkom je séria niekoľkých fotografií, na ktorých plavovláska a niekdajšia hviezda obálok a editoriálov magazínu Playboy pózuje v rozličných odevoch kolekcie. Na jednom zo záberov je zahalená v čiernom komplete sediac na bielej plastovej stoličke, na inom zase v bielom saku a džínsach s melírovaným efektom. Tretia fotografia ju potom zachytáva v šatách z pletenej sieťoviny, pričom v jednej ruke drží kabelku, v druhej niekoľko plastových tašiek.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Proenza Schouler (@proenzaschouler)

Anderson oslávila v júli minulého roka 56. narodeniny, ale aj reklama americkej módnej značky Proenza Schouler je dôkazom, že vyzerá výborne. Podľa mnohých fanúšikov dokonca lepšie ako v časoch, keď sa pred objektív nepostavila inak ako so silným nánosom líčidiel.

Posúdiť to môžete aj sami. Pozrite si našu galériu a v nej Andersonovej premeny za posledné roky.

Herečka Pamela Anderson prišla na podujatí...
Herečka Pamela Anderson prišla na podujatí...
+19Herečka Pamela Anderson a jej dvaja synovia...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #móda #reklama #Pamela Anderson #Proenza Schouler

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...