Oproti roku 2022 síce ušetrila, aj tak ide o ohromnú sumu! Róby, kabáty, topánky... Aký je účet za garderóbu Kate v roku 2023?

O tom, že manželka princa Williama je módnou ikonou a jej outfity na akúkoľvek príležitosť so záujmom sleduje celý svet, niet pochýb.

04.01.2024 15:00
Princ William a jeho manželka Kate Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu prichádzajú na vyhlásenie 70. ročníka cien BAFTA. Kate mala na sebe kreáciu Alexander McQueen.
debata (1)

So železnou pravidelnosťou sa objavuje v zoznamoch najlepšie oblečených osobností. Ani v roku 2023 neurobila výnimku, princezná Kate bodovala svojimi módnymi podobami – viac tu.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Do pozornosti sa tak tlačí otázka, čo to všetko stojí? Ako uvádza Daily Mail, šatník trojnásobnej mamy v roku 2023 stál 162 000 libier. Oproti roku 2022 tak členka kráľovskej rodiny znížila výdavky na oblečenie o 15 000 libier. Výdavky išli dolu aj napriek korunovácii kráľa Karola III., počas ktorej mala Kate na sebe outfit za 32 000 libier.

zväčšiť Kate, princezná z Walesu na záhradnej párty v... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Kate, princezná z Walesu Kate, princezná z Walesu na záhradnej párty v Buckinghamskom paláci v šatách Ellie Saab.

V roku 2020 stál jej nový šatník niečo vyše 93 000 libier, v roku 2019 boli výdavky na nové oblečenie a doplnky 103 000 libier. Rok 2021, ktorý bol poznačený pandémiou, to bolo „len“ niečo vyše 48 000 libier. Náročný na výdavky, čo sa oblečenia týka, bol rok 2017, kedy na šaty a doplnky „padlo“ 119 000 libier.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Princezná Kate prekvapila aj doplnkami - na...
+10Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...

Množstvo modelov, tých luxusných nevynímajúc, v ktorých sa ukázala počas uplynulého roka, boli v jej šatníku už dávnejšie – ide napríklad aj o biele šaty Alexander McQueen, v ktorých zažiarila na cenách BAFTA či model Elie Saab, v ktorom sa ukázala na záhradnej párty v Buckinghamskom paláci. 33 TOP podôb princeznej Kate v 2023 si pozrite v našej galérii (vyššie).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #garderóba #model #princezná Kate

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...