Kuzminová ako modelka vedľa najkrajšej Slovenky: Francúzsky večer plný domácej módy prilákal stovky hostí

Módou nežije len hlavné mesto Slovenska. Na nedávnu módnu prehliadku v Banskej Bystrici zamierilo viac ako 400 pozvaných hostí, ktorí sa dočkali okrem odevov aj umeleckej a zážitkovej šou. A tiež olympijskej modelky.

27.11.2023 09:30
Sophia Hrivňáková Foto:
Miss Slovensko Sophia Hrivňáková na prehliadke La Vie v Banskej Bystrici.
debata

Kreatívne zoskupenie La Vie, ktorému v rámci módnej tvorby dominuje dizajnérka Viera Futáková, pripravilo šiestu módnu prehliadku v poradí s podtitulom Champs Elyseé de La Vie. Hostí pritom čakali kolekcie vlastne hneď tri – respektíve tematicky rozdelené línie, ktoré ponúkli pestrú plejádu šiat na rozličné príležitosti.

Jessica Chastain Čítajte viac Perly, kryštály a hollywoodska krása k tomu: Slávna Chastain si podmanila Maroko, nebola jediná, ohúrili aj tieto dámy...

Prvá kolekcia s názvom Amèlie priniesla exkluzívne svadobné šaty. Druhá kolekcia Jacqueline bola o elegantných modeloch inšpirovaných Parížom a tretia s názvom Opfélie bola prehliadkou spoločenských šiat a inšpiráciou pre blížiacu sa plesovú sezónu. Okrem odevov pozornosť pútali aj tváre na móle, popri modelkách, medzi ktorými sa objavila napríklad aj bývalá Miss Slovensko Sophia Hrivňáková, tak trochu prekvapila biatlonistka Anastasia Kuzminová.

Modelka Sophia Hrivňáková, bývalá Miss...
Na móle módnej prehliadky La Vie v Banskej...
+11Na móle módnej prehliadky La Vie v Banskej...

Bývalá profesionálna športovkyňa, držiteľka zlatej olympijskej medaily zo Soči, je však jednou z klientiek módnej značky a spoločne s ďalšími vernými zákazníčkami sa rozhodla podporiť tvorcov aj takýmto spôsobom. A podľa záberov si to nadmieru užila.

Na móle módnej prehliadky La Vie v Banskej... Foto: Igor Dian
Na móle módnej prehliadky La Vie v Banskej Bystrici sa objavila aj športovkyňa Anastasia Kuzminová. Ako modelka v jednej z kreácií. Na móle módnej prehliadky La Vie v Banskej Bystrici sa objavila aj športovkyňa Anastasia Kuzminová. Ako modelka v jednej z kreácií.

Módnu šou inšpirovala atmosféra Champs Élysées a atmosféru dotvorili francúzske šansóny v podaní Emy Hutkovej či herecké vystúpenie Mariannky Mackurovej a spevácky výkon Kataríny Adamíkovej, ktoré stvárnili Edit Piaf. Celú módnu prehliadku a program umelecky doplnili tanečníci a herci a na záver večera zaznelo aj klavírne vystúpenie Michala Mroceka.

Penelope Cruz, sestry Paris a Nicky Hiltonové a herečka Beatrice Granno Čítajte viac Hviezdy šoubiznisu aj influenceri, mladé dámy aj zrelé krásky či filmoví fešáci: 100 fotografií módy z Paríža, ktorú nájdete len u nás

Dražbou šiat z dielne Viery Futákovej hostia podporili aj charitatívny rozmer akcie, získaná suma poputuje do Základnej školy pri Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Anastasia Kuzminová #módna prehliadka #Sophia Hrivňáková #La Vie

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...