Takto pristanú princeznej Kate vzácne perly po kráľovnej! Pridala k nim aj náušnice

Manželka princa Williama sa pri oficiálnych podujatiach často ozdobí šperkami po kráľovnej Alžbete II. Takto jej pristanú jej perly.

13.11.2023 11:00
kate Foto: ,
Princezná Kate na spomienkovej akcii pri príležitosti Dňa vojnových veteránov v Royal Albert Hall.
debata

Princezná Kate (41) vzdala hold zosnulej kráľovnej Alžbete II. počas víkendu, keď sa spolu s ďalšími členmi rodiny zúčastnila spomienkovej akcie charitatívnej organizácie Royal British Legion (RBL) počas Dňa vojnových veteránov v Royal Albert Hall. Britský kráľ Karol III. a kráľovná zároveň odhalili sochy zosnulej kráľovnej Alžbety II. a zosnulého princa Philipa.

zväčšiť Britská kráľovská rodina - princezná Kate a... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Royals Britská kráľovská rodina - princezná Kate a princ William - na spomienkovej akcii pri príležitosti Dňa vojnových veteránov v Royal Albert Hall.

Zosnulých vojakov si uctil aj kráľ Karol III. spolu s kráľovnou Camillou, na podujatí nechýbala ani princezná Anna, kráľova sestra. Všetci mali na oblečení pripnuté brošne v tvare červených makov, symbol tohto sviatku. Princ William a kráľ sa objavili na podujatí v Londýne v tmavomodrých oblekoch, ktoré boli ozdobené medailami.

zväčšiť Britská kráľovská rodina na spomienkovej akcii... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Royals Britská kráľovská rodina na spomienkovej akcii pri príležitosti Dňa vojnových veteránov v Royal Albert Hall.

Kráľovná Camilla pred objektívmi pózovala v čipkovaných koktejlových šatách od návrhárky Fiony Clare. Na čiernu stavila aj princezná Kate, model doplnila vzácnymi šperkami, ktoré patrili zosnulej kráľovnej Alžbete II. Išlo o trojradový perlový náhrdelník s náušnicami. Kate tak svojim outfitom vzdala počas víkendu hold nielen vojnovým veteránom, ale aj britskej panovníčke, ktorá zomrela minulý rok v septembri vo veku 96 rokov.

RBL je britská charitatívna organizácia, ktorá poskytuje finančnú, sociálnu a emocionálnu podporu príslušníkom a veteránom britských ozbrojených síl, ich rodinám a odkázaným osobám, ako aj všetkým ostatným ľuďom v núdzi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Kate

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...