S ofinou síce šliapla vedľa, ale inak... Seriálová Meredith Grey očarí ako blondínka aj brunetka, tu sú jej premeny

Ellen Pompeo si získala srdcia divákov po celom svete vďaka svojej postave lekárky Meredith Greyovej v seriáli Klinika Grace.

09.11.2023 06:00
ellen pompeo, klinika grace, greys anatomy, Foto:
Ellen Pompeo ako Meredith Grey.
debata

Narodila sa 10. novembra 1969 v štáte Massachusetts a jej herecká kariéra je príbehom oddanosti svojmu remeslu. Ellen Pompeo začala svoju kariéru ako modelka, ale čoskoro sa presunula k herectvu, ktoré sa stalo jej vášňou. Prvými krokmi v biznise boli menšie úlohy vo filmoch a televíznych seriáloch, ale jej život sa zmenil v roku 2005, keď dostala príležitosť v seriáli Klinika Grace. Herečka sa lekárkou Meredith Greyovou stala ako 35-ročná, čochvíľa oslávi 54 rokov.

Ellen Pompeo  v roku 2017.
Ellen Pompeo  v roku 2017.
+6Ellen Pompeo  v roku 2018.

Postava sympatickej a lásku hľadujúcej lekárky z nej urobila hviezdu doslova z večera do rána, vďaka seriálu sa stala jednou z najlepšie platených herečiek v televízii.

Okrem svojej hereckej kariéry sa Ellen Pompeo stala aj producentkou a podporuje projekty, ktoré presadzujú rovnosť a rovnaké príležitosti pre ženy a mužov v zábavnom priemysle.

zväčšiť Ellen Pompeo  v roku 2011. Foto: SHUTTERSTOCK
Ellen Pompeo Ellen Pompeo v roku 2011.

Sympatická 50-nička, ktorá zostáva prirodzenou aj napriek hollywoodskemu tlaku na večnú mladosť, často zdôrazňuje význam rodiny v jej živote, od roku 2007 je vydatá za Chrisa Iveryho, s ktorým vychovávajú tri ratolesti. Od rodiny si z času na čas odbehne aj na červené koberce, kde ju sprevádza aj jej manžel. Hoci v slávnom seriáli sa roky pridŕža overeného imidžu, ktorý diváci po celom svete milujú, predsa len sa istým experimentom so svojím vzhľadom nevyhla.

zväčšiť Ellen Pompeo  po boku manžela Chrisa Iveryho. Foto: SHUTTERSTOCK
Ellen Pompeo Ellen Pompeo po boku manžela Chrisa Iveryho.

Blond vlasy si zafarbila na hnedé a takisto si vyskúšala aj ofinu. Ale išlo len o výnimočnú voľbu, keďže s ofinou ju bolo vidno pred objektívmi minimálne. Pozrite si v našej galérii účesové premeny herečky, ktorá 10. novembra oslavuje 54 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Ellen Pompeo

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...