Aj na vás sa manžel pozerá ako Affleck na Lopezovú? Neha, láska a zaľúbencov ako maku - toto sú najkrajšie páriky umeleckého gala

Slávnostný večer LACMA Art+Film Gala v múzeu v Los Angeles bol síce zasvätený v prvom rade umeniu, ale jeho poznávacím znakom bola aj láska. Hviezdna a pred objektívmi.

06.11.2023 18:00
Jennifer Lopez a Ben Affleck Foto:
Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, obaja oblečení v značke Gucci na podujatí 2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci.
debata

Azda najväčšiu pozornosť medzi prítomnými vyvolali manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck. Hollywoodska dvojica, ktorá je spolu viac ako rok a v minulosti už mala spolu dlhoročný vzťah, bola ako z katalógu na dokonalý párik.

 K  6358 51d JVONP Čítajte viac Oscarová kráska si trúfla na priehľadné šaty, Salma Hayek vyrazila v trblietavej zbroji: Gala plné hviezd bolo oslavou módy, krásy aj umenia

Ben Affleck sa s nežným a zamilovaným úsmevom pozeral na svoju manželku a momentky, kde mu J.Lo úsmev opätuje obleteli naozaj svet. Ale niet divu, hviezdny pár je totiž lákadlom šoubiznisových rubrík. A ak sa im darí v láske, ich fanúšikovia sa opakovane presvedčiajú o tom, že aj napriek niekdajšiemu rozchodu boli títo dvaja jeden pre druhého stvorení.

Herec Jon Hamm a jeho partnerka Anna Osceola na...
Alexandra Grant a herec Keanu Reeves, oblečený...
+8Herec Pedro Pascal a  Lux Pascal na podujatí...

Na slávnostnom sobotňajšom gala v Los Angeles však neboli Jen a Ben jediní, kto pútal pozornosť. Už bezmála dvadsať rokov tvorí pár herečka Salma Hayek s finančníkom Francoisom Henri Pinaultom. Dvojica patrí medzi miláčikov smotánky. A samotný Pinault často aj k jej hostiteľom. Ako v tento večer, keď vlastne jeho spoločnosť Kering a značka Gucci, ktorú vlastní, sponzorovala umelecký event.

zväčšiť Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra... Foto: Michael Kovac/Getty Images for LACMA
Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na podujatí 2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci.

Menej na očiach, no rozhodne nie menej zamilovaní sú aj partneri Keanu Reeves a Alexandra Grant. Hollywoodsky herec a hviezda hitovej série John Wick priviedol svoju dlhoročnú partnerku na akciu a mnohí hostia sa s úľubou pozerali na to, ako sa galantne a nežne Reeves správa ku svojej partnerke, o ktorej sa už špekulovalo ako o jeho žene. Manželstvo – teda fakt, či ho uzavreli alebo nie – však nikdy nepotvrdili.

zväčšiť Herec Jesse Plemons a jeho manželka, herečka... Foto: Michael Kovac/Getty Images for LACMA
Jesse Plemons a jeho manželka, herečka Kirsten Dunst Herec Jesse Plemons a jeho manželka, herečka Kirsten Dunst, obaja v značke Gucci.

Medzi pozvanými párikmi sa počas uplynulého víkendu objavila aj herečka Kirsten Dunst s manželom Jessem Plemonsom či herec Jon Hamm a jeho partnerka Anna Osceola alebo Paris Hilton so svojím manželom Carterom Reumom. Viac párikov si pozrite v galérii. A nezabudnite si pozrieť aj veľkolepý event, pripravili sme pre vás 75 fotografií.

Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, obaja...
Herečka Salma Hayek (vľavo) a herečka Niecy...
+72Herečka a speváčka Jennifer Lopez v kreácii Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #Salma Hayek #Ben Affleck #pár #Kirsten Dunst #LACMA Art + Film Gala

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...