Značky sa predháňajú a platia, aby ju získali. Influencerka Chomisteková robí aj výnimky, pri domácej móde a ľuďoch, ktorí ju inšpirujú

S módou je v dennom kontakte a pravidelne sa objavuje na móle či v hľadisku v prvom rade. Výnimkou nebola ani prehliadka Marcela Holubca, na ktorej sa Karolína Chomisteková objavila minulý piatok.

25.10.2023 00:00
Karolína Chomisteková Foto:
Modelka, influencerka a podnikateľka Karolína Chomisteková na prehliadke Pianissimo - Conceptual Couture dizajnéra Marcela Holubca.
debata

Niekdajšia kráľovná krásy sa priznala pre Pravdu, že sa na prezentáciu nových kúskov slovenského tvorcu vždy teší a má to aj niekoľko dôvodov. „Asi preto, že ma vždy dokáže prekvapiť, možno až šokovať. Človek by síce čakal, že má svoj jasný rukopis a štýl, ale stále prinesie niečo nové,“ uviedla Chomisteková.

Rita Ora, Petra Kovacs Čítajte viac Lady Gaga v Hanečkovi, Rita Ora v sexy čipke od Petry Kovacs: Toto je 18 kreácií, ktoré by sme radi videli na hviezdach

Napriek tomu, že počasie v piatkový podvečer, keď sa prehliadka konala, už zaváňalo potrebou kabáta, nálada, ktorú si z kolekcie Piannissimo Conceptual Couture odnášala, mala letný nádych. „Možno to bolo spôsobené aj pieskom, ale aj kombinácia materiálov, odtiene modrej, vyvolalo to vo mne takú letnú náladu. Hneď by som sa vrátila späť o pár mesiacov a vzala si niekoľko kúskov, aby som si ich mohla obliecť niekde na pláži,“ vysvetlila modelka a známa influencerka.

Herečka Kristína Svarinská v kreácii Nehera na...
Modelka Zuzana Gregorová nechýbala na...
+56Lekárka Alena Pallová v kreácii od Marcela...

Karolínu, ktorú na sociálnych sieťach sleduje bezmála 180-tisíc ľudí, oslovujú mnohé značky na spoluprácu – samozrejme, platenú. Domácu módu však podporuje bez nároku na honorár. „V tejto brandži som už nejaký ten rok a s niektorými ľuďmi som si vytvorila pevnejšiu väzbu, s inými slabšiu väzbu, ale pri Marcelovi platí prvé uvedené. Baví ma ako človek, páči sa mi ako tvorca a jeho práca aj prítomnosť ma vždy niečím inšpirujú,“ prezradila bývalá Miss Slovensko.

Emma Drobná Čítajte viac Pallová a Drobná ako zvodné tváre prehliadky, zo Svarinskej je miláčik módnej scény. Na couture od Holubca prišla aj legenda zo SND

„Niektoré eventy, pracovné aktivity, ktoré mám, sú stresujúce a človek z nich príde domov a zhadzuje zo seba stres a nepokoj, stratí pri nich veľa energie. Marcelove prehliadky mi energiu dávajú a mám z toho príjemný pocit. Dnes som pri tónoch klavíra, na ktorý hral Mikuláš Škuta, dokonca mala pocit, že som meditovala,“ dodala pre Pravdu Chomisteková.

Výber modelov a záberov prominentných hostí z prehliadky Marcela Holubca si pozrite v galérii vyššie.

Ľudia chcú vlastniť. Dizajnér by mal ponúknuť niečo unikátne, ale zároveň komerčné
Video
Dizajnéri Lenka Sršňová a Pavol Dendis v relácii Ide o nás o slovenskej móde, ale aj zákazníkovi, problémoch aj radostiach v módnom biznise. / Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #dizajn #Karolína Chomisteková #Marcel Holubec #influencer

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...