Španielska princezná neohrnie nosom ani šaty za pár desiatok eur. A výsledok? Slávnej mame Letizii vyrástla poriadna konkurencia

Hoci najviac pozornosti v španielskom kráľovstve stále púta manželský pár - kráľ Felipe a kráľovná Letizia, čoraz väčší záujem sa upiera aj smerom k následníčke trónu. Princezná Leonor zažiarila aj na vyhlásení cien za umenie v španielskom Oviede.

24.10.2023 16:00
Princezná Leonor Foto:
Princezná Leonor prichádza na slávnostný koncert v Oviede pred vyhlásením cien Princa a princeznej astúrskej. Oblečená v šatách značky H&M.
debata (6)

Sedemnásťročná prvorodená dcéra kráľovského páru, ktorá už o týždeň – v utorok 31. októbra oslávi 18. narodeniny, sa objavila aj na slávnostnom koncerte a stretnutí s umelcami v španielskom Oviede, kde okamžite zaujala fotografov a novinárov. Azda aj preto, že posledné verejné vystúpenie, ktoré mohla tlač zachytiť, bol ceremoniál v armáde a zloženie prísahy španielskej vlajke.

Španielsky kráľ Felipe VI a kráľovná Letizia s...
Španielska kráľovná Letizia ako symbol luxusnej...
+7Španielsky kráľ Felipe VI a kráľovná Letizia s...

Mladá princezná koncom augusta nastúpila na vojenskú akadémiu v Zaragoze, aby absolvovala bezmála trojročný výcvik, ktorého súčasťou bude okrem pozemného tréningu aj letecká a námornícka služba. V Oviede na cenách princeznej astúrskej sa však objavila ako pôvabná tínedžerka vo vkusných šatách a s ukážkovou úpravou.

Princezná Leonor prichádza na slávnostný... Foto: Profimedia
Princezná Leonor Princezná Leonor prichádza na slávnostný koncert v Oviede pred vyhlásením cien Princa a princeznej astúrskej. Oblečená v šatách značky H&M.

Na sociálnych sieťach fanúšikovia okamžite zdieľali fakt, že čierno-biely model Leonor pochádza z masového reťazca a cenou šiat si určite mladá reprezentantka monarchie získa početnú skupinu obyčajných Španielov. Šaty H&M, ktoré mala na seba, sa predávajú za necelých 65 eur. Leonor pritom v nich doslova žiarila.

815375573 Čítajte viac Za úchvatnou kráľovnou Letiziou sa otáčali hlavy - tá kráľovská už pred 20 rokmi. S manželom napodobili moment, keď sa zrodila ich láska

Rovnako pôvabná bola aj na druhý deň, keď sa na slávnostnom ceremoniáli prihovorila spoza rečníckeho pultu a spoločne s rodičmi ocenila umelcov ako Antonio Banderas či Meryl Streep. Na galavečere oslnila aj kráľovná Letizia, ktorej čierny model šiat na jedno rameno pochádzal z výrazne drahšieho „zdroja“. Viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #krása #šaty #H&M #princezná Leonor

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....