Tajomstvo figúry Victorie Beckhamovej? 25 rokov denne rovnaké jedlo a... mama, ty najmä nevieš variť

Nedávno odpremiérovaný dokumentárny seriál Beckham na platforme Netflix znovu pritiahol pozornosť k rodine slávneho futbalistu. A nielen k nemu.

20.10.2023 00:00
Victoria Beckham Foto: ,
Victoria Beckham sa prišli pokloniť po prezentácii svojej novej kolekcie na sezónu Jar/Leto 2024 v Paríži.
debata

David Beckham je už roky ženatý s dizajnérkou, podnikateľkou a kedysi aj členkou najslávnejšej dievčenskej skupiny Spice Girls Victoriou Beckhamovou. Dáma, ktorá sa ani po štyroch deťoch nevzdala svojho imidžu „posh“ dámy, fascinuje tiež svojím vzhľadom, zdravým životným štýlom a štíhlou figúrou.

Britain Beckham Premiere Čítajte viac Boli sme z robotníckej triedy, vyhlásila Victoria Beckham. Reakcia manžela Davida na tento 'výmysel' baví internet, povedal jej...

Ako poukázal portál magazínu Hello!, tajomstvo sa možno ukrýva v tom, že Victoria Beckham je veľmi pozorná, keď príde na jej stravovací režim. Viackrát sa v médiách písalo o tom, že Victoria jedáva denne takmer stále rovnaké jedlo a trvá to už viac ako 25 rokov. „Jedáva len grilovanú rybu, dusenú zeleninu a veľmi zriedkavo sa odhodlá k niečomu inému,“ citoval portál Beckhamovej manžela Davida.

Celá rodina na premiére dokumentu 'Beckham' v...
David Beckham a  Victoria Beckham  na premiére...
+8Nicola Peltz Beckham na premiére dokumentu...

Victoria v rozhovoroch, samozrejme, uviedla, že jej jedálniček je bohatší. Žiadne nezdravé jedlá alebo mimoriadne pestrú stravu však nečakajte. Ryby, čerstvá zelenina a šaláty tvoria základ, dizajnérka značky nesúcej jej meno pridáva ešte oriešky a rozličné druhy semienok. „Mám rada aj ovocie, ale nejedávam ho tak často, lebo ma z neho nafukuje,“ priznala sa Victoria v rozhovore pre portál Net-a-porter.com.

zväčšiť Victoria Beckham  na premiére dokumentu... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Beckham Premiere Victoria Beckham na premiére dokumentu 'Beckham' v Londýne.

Podľa portálu Hello! sa v jej jedálničku nachádza často losos či morské plody, vraj denne zje až tri avokáda, lebo tie jej dodávajú potrebnú energiu. A okrem toho si občas pochutí aj na sladkom. Štyridsaťdeväťročná Victoria si však sama uvedomuje, že keď jedáva zdravo, aj vyzerá lepšie. „Oči mi žiaria, pleť je krajšia. Vidím to okamžite,“ komentovala sama.

Kim Kardashian Čítajte viac Beckhamovci sa už ošívali v prvom rade, na Kardashianku všetci čakali 47 minút! Ale keď prišla.... stálo to za to

Na svojich sociálnych sieťach tiež viackrát priznala, že nie je veľmi dobrá kuchárka. Dokonca si na jej účet už zažartovala aj dcéra Harper, najmladšia zo štyroch detí, ktorú viackrát zachytili na sociálnych sieťach v kuchyni. Dcéra vraj zdedila vášeň pre varenie po staršom bratovi Brooklynovi. Ten má dokonca vlastný kanál s receptmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #David Beckham #Victoria Beckham #jedálniček #figúra

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....