Takto oblečenú ju vidieť zriedka a predsa... princezná Kate okamžite zaujala. Sukňa, akú nosí, je hit jesene a my máme inšpirácie

Prekvapivá voľba princeznej Kate vyvolala záujem médií. Konieckoncov, ten v jej prípade prichádza takmer pravidelne. Tentoraz však znovu inšpirovala aj mnoho žien. Jeseň je tu a britská princezná vie, ako sa do nej obliecť.

12.10.2023 00:00
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate v úpletovom komplete zaujala svojich fanúšikov, ale aj módnych fajnšmekrov.
debata (1)

Počas návštevy univerzity v Nottinghame sa manželka princa Williama objavila pred objektívmi v pletenom komplete. Top, ale aj pletená sukňa z dielne francúzskej značky Sezáne v ľúbivej neutrálnej krémovej farbe okamžite udrela do očí. Nielen preto, že takto vystrojená sa princezná na verejnosti neobjavuje často (niektorí ju šatníkom prirovnali ku švagrinej Meghan), ale tiež preto, že ukázala príjemnú verziu odevu do chladnejšieho počasia.

kate koláž Čítajte viac Úloha jasná - len sa v ničom nepodobať! Kate a Meghan v jeden deň na verejnosti, úlohu splnili na... Čistú jednotku

Úpletový materiál, ktorý disponuje hrejivosťou, ale je aj komfortnou variantou na každodenné nosenie, môže byť inšpiráciou aj pre slovenské ženy. Či už sa rozhodnete pre komplet, teda spojenie sukne a rovnakého topu (v ponukách značiek sa objavujú v aktuálnej sezóne pomerne pravidelne). Prípadne si vyberiete len úpletovú sukňu, ktorá v chladnom počasí skvelo alternuje džínsy, nohavice alebo ľahšie sukne.

Úpletová sukňa  Moves, predáva sa za 69,95 eura...
Úpletová sukňa Vila, predáva sa za 34,95 eura...
+9Vlnená úpletová sukňa Gant, predáva sa za...

Inšpirujte sa teda princeznou Kate, ale aj našou ponukou. V nej sme sa tentoraz zamerali na ekonomické kúsky s dôrazom na priaznivú cenu. Nech sa páči, sú v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #trend #sukňa #úplet #princezná Kate

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...