Eva kontra Alenka! Obzrite si nádherné šaty, v ktorých sa na Klárinu svadbu v Dunaji chystajú jej kamarátky

V seriáli Dunaj, k vašim službám sa chystá svadba. Herečky tak vymenia uniformy predavačiek z Dunaja za krásne spoločenské šaty. Tu sú!

10.10.2023 09:00
debata

Klára Zacharová (Kristína Svarinská) si má za manžela brať Kamila, ktorý ju o ruku požiadal len nedávno. Predavačka Klára sa tak plánuje vydať do bohatej rodiny, čomu zodpovedajú aj prípravu jej veľkého dňa. S tým jej pomáhajú aj jej dve najlepšie kamarátky z Dunaja, Eva Dušeková (Petra Dubayová) a Alenka Valentová (Lesana Krausková).

Klára dostala od Kamilovej starej mamy svadobné šaty, ktoré jej pred svadbou upraví práve Alenka, ktorá je šikovnou návrhárkou. Ale nebude to len nevesta, ktorá bude žiariť. Krásne šaty v jemných, púdrových tónoch mätovej a modrej (baby blue) majú na sebe aj Alenka a Eva. K tomu slávnostné účesy a takisto mejkap – obe pôsobia veľmi decentne a na svadbu sú pripravené.

Šaty oboch sa stretli s obdivom divákov, ktorí sledujú seriálový hit na Markíze pravidelne a pod zverejnenými zábermi už fanúšikovia na Instagrame vyjadrujú obom mladým herečkám obdiv. Ktoré šaty viac upútali vás? Hlasujte! Sú to modré šaty Alenky či mätové šaty Evy?

Pozrite si video pre TV Pravda s hviezdami Dunaja či s Miss Slovensko z otvorenia nového megalepxu

Video
Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim...
+20Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #seriál Dunaj k vašim službám

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...