Na takýto detail musíte najprv dobre zaostriť, ale niet pochýb... status módnej ikony má právom. Aha, ako bodovala Sarah Jessica Parker

Plejáda známych osobností sa opäť zišla na ďalšom špeciálnom evente newyorského baletného súboru. Nechýbala ani jeho obrovská fanúšička, ikona z televíznej obrazovky.

09.10.2023 00:00
Sarah Jessica Parker Foto: ,
Herečka Sarah Jessica Parker v kreácii Carolina Herrera.
debata

Herečka Sarah Jessica Parker patrí k hosťom akcie nazvanej New York Ballet Fashion Gala k regulérnym hosťom a výnimku neurobila ani tentoraz. S manželom Matthewom Broderickom si prišli pozrieť nové predstavenie a tiež podporiť spojenie tanečného umenia s módou. Konkrétne ateliérom Carolina Herrera.

Sarah Jessica Parker Čítajte viac Ťahá jej na 60-ku, vyzerá skvelo: Za týmto úsmevom sú dobré správy a pod šatami... veď si pozrite záber z pláže

Značka, ktorej bol venovaný slávnostný večer, obliekla väčšinu pozvaných dám a predstaviteľka Carrie Bradshawovej z populárneho Sexu v meste, ktorý sa zmenil na projekt And just like that…, nebola výnimkou. Carrie zvolila čierny model s nadýchanou tylovou sukňou, ktorá odkazovala na baletnú tutu sukienku. Pridala čiernu mašľu do vlasov a jeden drobný detail, ktoré si všimlo len pozorné oko. Na nohách mala totiž sandáliky rozličných farieb. Jeden z čierneho saténu a druhý zo strieborného.

Herečka Sarah Jessica Parker a jej manžel...
Herečky Dianna Agron (vľavo) a Ariana DeBose sa...
+9Herečka Sarah Jessica Parker v kreácii Carolina...

Aj takýto miniatúrny detail sa pritom v celkovom vyznení počíta a dokáže robiť divy. Sarah, ktorá aj v spomenutom seriáli patrila k maniačkám na luxusnú obuv a ktorá sama navrhuje vlastnú kolekciu topánok, o tom dobre vie.

zväčšiť Herečka Diane Kruger sa objavila na akcii New... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Diane Kruger Herečka Diane Kruger sa objavila na akcii New York City Ballet Fall Fashion Gala.

Nielen 57-ročná herečka však vyzerala príťažlivo a štýlovo. Na červenom koberci sa objavila aj Naomi Watts, Arianne DeBose či Dianna Agron alebo Molly Ringwald či Diane Kruger. Viac v galérii vyššie.

Pozrite si tiež: Móda celebrít na fashion-weeku v Paríži
Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #balet #obuv #gala #Sarah Jessica Parker

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...