Lesk flitrov, zvuk plieškov v tanci a divoké noci: Hviezdna Cher či krásna Irina potvrdili šuškandy, túto kolekciu si ulica zamiluje

Nielen módou luxusných značiek žil v posledných dňoch Paríž. Pondelňajší večer v jednom z legendárnych nočných klubov bol vyvrcholením niekoľkých týždňov dohadov a klebetenia.

04.10.2023 09:00
Ashley Graham, Irina Shayk a herečka Elle Fanning Foto:
Zľava: Topmodelky Ashley Graham, Irina Shayk a herečka Elle Fanning na párty v parížskom klube, kde predstavili novú kolekciu Rabanne x H&M.
debata

Súviselo s najnovšou kolekciou, ktorú v spolupráci s renomovaným módnym domom každoročne uvádza švédsky odevný reťazec H&M. A napriek tomu, že mnohí tipovali všelijaké mená z brandže, potvrdilo sa napokon jedno. Najnovšiu limitovanú kolekciu vytvorila značka masovej módy s legendárnym ateliérom Rabanne.

Zendaya Čítajte viac Výstrih, s ktorým hrozila pohroma, zvládla ako profík: Potom krásna Zendaya ohúrila ešte viac: Ruku hore, koho si po tomto videu nezíska...

Dizajnér Paco Rabanne patril k priekopníkom módy už v 60-tych rokoch minulého storočia a hoci značka stratila na čas dych, návrat do pozornosti jej priniesli nové kreatívne vízie a posily. Jednou z nich je nepochybne aj aktuálny kreatívny riaditeľ módneho domu – návrhár Julien Dossena, ktorý s nadšením a v dobrej nálade predstavil svoje výtvory na poriadne slávnych nositeľoch.

Zľava: Topmodelky Ashley Graham, Irina Shayk a...
Topmodelka Tina Kunakey na akcii, kde...
+19Influencerka Leonie Hanne (vľavo) a topmodelka...

Legendárny parížsky klub Silencio sa stal miestom absolútnej premiéry odevných kúskov a novej kooperácie. A vďaka hviezdnym ambasádorom niet pochýb o tom, že si kolekcia vyslúžila patričnú pozornosť.

O hudobný program sa na veľkolepej párty... Foto: Christina Fragkou
Cher O hudobný program sa na veľkolepej párty postarala aj speváčka Cher.

Okrem hollywoodskej hviezdy Elle Fanningovej, hercov Jareda Leta a Damsona Idrisa či topmodeliek Iriny Shaykovej a Ashley Grahamovej sa totiž pred objektívmi objavila aj legendárna Cher. Ako špeciálny hosť zaspievala skladbu zo svojho pripravovaného vianočného albumu. A, samozrejme, roztancovala celý klub. Spoločne so speváčkou Robyn či dídžejkou Peggy Gou.

Paris Hilton Čítajte viac Barbie mánia? Paris Hiltonovú stále neprešla, v Paríži bola ako živá bábika. Dych však vyrazila iná dáma, keď sa objavila...

Práve v duchu tanca, radosti, slobody sa niesol celý event a je ním inšpirovaná aj nová kolekcia. "Vždy chcem, aby sa ľudia cítili oslobodení, keď nosia naše oblečenie, takže bolo skvelé vidieť hostí, ako sa zabávajú a prijímajú hedonistického ducha kolekcie,“ uviedol nadšene Dossena.

zväčšiť Topmodelka Tina Kunakey na akcii, kde... Foto: Christina Fragkou/Getty Images for H&M
Tina Kunakey Topmodelka Tina Kunakey na akcii, kde predstavili novú kolekciu Rabanne H&M.

Medzi hosťami sa objavili aj ďalšie hviezdne tváre. Niet pochýb, že nová kolekcia bude hitom najmä v predvianočnej večierkovej sezóne a so svojou nablýskanou estetikou môže ašpirovať na jednu z najúspešnejších špeciálnych spoluprác, ktoré vznikli v spojení s masovou značkou.

Influencerka Caro Daur (vľavo) a modelka Neelam... Foto: Victor Boyko/Getty Images for H&M
Caro Daur (vľavo) a modelka Neelam Gill Influencerka Caro Daur (vľavo) a modelka Neelam Gill sa tiež zúčastnili na párty v nočnom klube Silencio.

Švédsky výrobca odevov v minulosti spolupracoval aj s módnymi menami ako Versace, Moschino, Kenzo či Stella McCartney a vôbec naposledy to bola značka Mugler. Prvá kolekcia, ktorá vznikla ako spolupráca H&M so slávnym menom a odštartovala popularitu takýchto kooperácií, bola kolekcia od zosnulého Karla Lagerfelda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #H&M #Cher #párty #nočný klub #reťazec #Ashley Graham #Rabanne #Julien Dossena

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...