Cindy, Heidi či Bondova manželka - tieto dámy sú dôkaz: 50-ka je len číslo a najlepší vek oslniť

Pre mnoho žien aj mužov sa dovŕšenie päťdesiatky spája so strachom. Zo starnutia, zo zdravotných problémov, z poklesu atraktivity pre opačné či rovnaké pohlavie.

30.09.2023 00:00
2023 The Albies Foto: ,
Kolegyne z talentovej šou America´s Got Talent Sofia Vergara (vľavo) a Heidi Klum.
debata

Samozrejme, vek a starnutie sú procesy, ktoré len sotva zastavíme. Ale najmä pri pohľade na známe tváre a hollywoodske hviezdy môžeme vidieť, že vek nie je len otázkou číslovka na začiatku, ale aj mentálneho nastavenia a fyzickej formy. A, samozrejme, starostlivosti o vlastné telo aj myseľ.

Britská topmodelka Kate Moss na vyhlásení cien...
Herečka Julianna Margulies v kreácii Versace.
+27Kolegyne z talentovej šou America´s Got Talent...

Na nedávnej akcii v New Yorku sa objavilo niekoľko zrelých dám, ktoré už prekročili pomyselnú „zastrašujúcu“ hranicu. Pri pohľade na ne však málokto rozmýšľa o starnutí alebo sa zaoberá strachom. Ich pôvab, ale najmä energia a vyžarovanie uberajú z ich oficiálneho veku a právom sú inšpiráciou aj pre mnohých z nás.

Heidi Klum

Je čerstvou obyvateľkou klubu s číslovkou 50. Polstoročie oslávila tento rok v júni. Blondínka sa na akcii objavila v róbe Tony Ward Couture a vyzerala naozaj očarujúco. Heidi, ktorú udržiava mladou aj jej manžel Tom Kaulitz (mladší o šestnásť rokov), sa o seba príkladne stará. Základy určite položil modeling, keď si musela dávať pozor na figúru. Nikdy však nehladovala, tvrdila vo viacerých rozhovoroch. Zdravo sa stravuje, pije máličko alkoholu a veľa sa hýbe. Denne.

zväčšiť Herečka Rachel Weisz a jej manžel Daniel Craig... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rachel Weisz a jej manžel Daniel Craig Herečka Rachel Weisz a jej manžel Daniel Craig spoločne prichádzajú na vyhlásenie The Albies v New Yorku.

Sofia Vergara

Aj Klumovej kolegyňa zo šou America's Got Talent sa zaradila do kruhu päťdesiatročných dám už minulý rok a tento oslávila 51. narodeniny. Rodená Kolumbijčanka sa vždy radila medzi dámy, ktoré oslňovali vzhľadom. A fascinovala aj faktom, že je mamou dospelého syna, ktorý by ju už pár rokov mohol urobiť starou mamou. Zatiaľ sa tak nestalo, ale keby aj… asi by jej to nikto neuveril.

George Clooney a Amal Clooney Čítajte viac Krásna Amal ako trblietavá hviezda po Clooneyho boku kradla pozornosť slávnym dámam: A potom na červený koberec vkročila...

Rachel Weisz

Oslávila 53. narodeniny, no jej dievčenský pôvab, s ktorým ohurovala ešte vo filmoch Múmia a Múmia sa vracia jej stále zostáva. Mama 17-ročného syna a 5-ročnej dcérky (áno, rodila tesne pred päťdesiatkou) sa udržiava mladá duchom, ale aj telesne vďaka športu, meditácii, ale tiež pokojnému životnému štýlu. Na večierkoch ju nehľadajte.

Kate Moss Čítajte viac Nahá kráska v zakázanej reklame aj zajačik z Playboya? Slávna supermodelka provokovať neprestáva ani pred 50-kou

Cindy Crawford

Patrila medzi supermodelky a ani vo veku 57 rokov od nich nemá ďaleko. Americká kráska Cindy Crawford sa vždy o seba starala príkladne, vedela prečo – živila ju tvár a telo v reklame či na móle. Aj keď si dnes oblečie kreáciu od Atelier Versace s vysokým rozparkom, máloktorá mladšia dáma jej môže konkurovať. Veď posúďte sami a pozrite si galériu z akcie The Albies, kde zažiarili aj ďalšie známe dámy.

zväčšiť Supermodelka Cindy Crawford sa pred objektívy... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Cindy Crawford Supermodelka Cindy Crawford sa pred objektívy postavila v kreácii Atelier Versace.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Heidi Klum #Rachel Weisz #Cindy Crawford #Päťdesiat

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...