Šatník Meghan pod lupou: Obliekla si kúsky za tisíce eur, ale najkrajšia bola... v overale za 50 či lacných šatách

Niekoľko kufrov garderóby musela mať so sebou zbalených na nedávnej návšteve Nemecka vojvodkyňa Meghan, ktorá sa pripojila k princovi Harrymu. V čom zažiarila?

18.09.2023 13:15
Vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan vie ako kombinovať odevy a značky. Jej šortkový overal značky Zara sa predáva za menej ako 50 eur, no manželka princa Harryho ho doplnila aj sakom Celine za 1350 libier a šlapkami Saint Laurent. Tie sa predávajú za necelých 600 eur.
debata

Matka dvoch detí a niekdajšia herečka má zmysel pre kombinovanie luxusných kúskov, ku ktorým sa však nebojí pridať ani modely z mass-marketu. A výsledok je zvyčajne veľmi pôvabný. Na návšteve Nemecka sa tak 42-ročná Meghan predviedla v léžernej a sexi kombinácii džínsov s lodičkami, ale tiež ako elegantná dáma v širokých nohaviciach alebo príťažlivých koktejlových šatách.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Toľko lásky a nežnosti v jednom zábere? Oslávenec Harry s manželkou Meghan sa od seba neodtrhli a fanúšikovia... boli dojatí

Jeden z najdrahších modelov, v akom ju mohli hostia a novinári vidieť, predvádzala 13. septembra, keď si vzala na seba blúzku L'Agence a široké nohavice Gabriella Hearst. Odev za viac ako 2000 dolárov doplnili aj luxusné lodičky Manolo Blahnik či šperky a doplnky.

Jeden z najluxusnejších lookov predvádzala...
Vojvodkyňa Meghan na zábere z prvého dňa...
+7Vojvodkyňa Meghan so svojím manželom, princom...

O pár dní neskôr však Meghan Markle zabodovala aj v šortkovom overale značky Zara, ktorý sa predáva za necelých 50 eur. Aj v tomto prípade však pridala luxusný zvyšok. Sako značky Celine či šlapky luxusnej francúzskej značky Saint Laurent. Cena? Nájdete ju v galérii.

A viete, ktoré šaty pristali vojvodkyni Meghan vôbec najviac? Pozrite sa na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #šatník #dostupnosť #vojvodkyňa Meghan

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...