Kone, sliepky aj dychberúci pozemok: Tento luxus kúpila Gisele Bündchen pre rodinu, nazrite na jej ranč za 9,1 milióna

Kedysi patrila medzi najlepšie platené modelky planéty a svoj majetok vždy dokázala dobre zúročiť. Najnovšie do neho pribudla aj nádherná usadlosť, v ktorej si bude Gisele Bündchen užívať aj milovanú jazdu na koni.

13.09.2023 00:00
Gisele Bündchen Foto:
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen predstavila novú kampaň značky Arezzo v brazílskom Sao Paule.
debata

Brazílska rodáčka sa stala nedávno majiteľkou jazdeckého ranča v Southwest Ranches na Floride, ktorý sa rozkladá na rozlohe viac ako 3 hektáre. Nehnuteľnosť zahŕňa novo zrekonštruovaný dom s deviatimi spálňami, futbalovým ihriskom, tenisovými kurtmi, bazénom s „nekonečným okrajom“ s vírivkou a fontánou a 10 veľkými stajňami pre kone. Podľa verejných záznamov zaplatila slávna Gisele za ranč 9,1 milióna dolárov.

Vonkajší priestor ranča poskytuje viacero...
Takto vyzerá nová usadlosť, ktorú si...
+6Takto vyzerá nová usadlosť, ktorú si...

Pre rodinu supermodelky bude určite hlavným „stanoviskom“ novozrekonštruovaný dom, v ktorom sa nachádza otvorená obývacia miestnosť s veľkou rozlohou. Jednou z jej dominánt je plávajúce sklenené schodisko vedúce na poschodie, ale tiež napríklad kuchyňa s talianskou kremennou doskou Calacatta a vstavaný bar. V exteriéri sa nachádza ďalšia kuchyňa, s grilom či pecou na pizzu alebo chladničkou na víno.

zväčšiť Pozemok luxusnej usadlosti s rozlohou 7,5 akra... Foto: Eric Igualada / ONE Sotheby's International Realty
Gisele Bündchen, ranč, Florida Pozemok luxusnej usadlosti s rozlohou 7,5 akra disponuje tenisovým kurtom či ihriskom na hranie futbalu. Gisele Bündchen kúpila usadlosť za deväť miliónov dolárov.

Hoci nie je jasné, či sa Gisele aj s dvoma deťmi plánuje presťahovať na ranč natrvalo a vytvoriť z neho hlavnú základňu. Podľa informácií portálu Toptenrealesta­tedeals.com, sa ranč Southwest Ranches nachádza v blízkosti niekoľkých najlepšie hodnotených súkromných škôl na Floride.

Gisele Bündchen Čítajte viac Titul supermodelky mala zaslúžene: Keď sa Gisele objaví v gala, vždy to je úchvatný pohľad

Agent na zozname, Chad Bishop, ktorý zastupoval predávajúcu spoločnosť ONE Sotheby's Inter­national Realty, uviedol, že Gisele plánuje mať kone, sliepky a iné hospodárske zvieratá.

Southwest Ranches, ktorý sa nachádza neďaleko Everglades asi na polceste medzi Miami a Fort Lauderdale, je vidiecka štvrť s veľkými usadlosťami, vrátane niekoľkých jazdeckých rančov, ktoré viedli k názvu mesta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pozemok #kúpa #Gisele Bündchen #vila #ranč

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...