Make-up za milión a pritom za pár eur! Ronaldova Georgina opäť uchvátila svet, takto nalíčiť sa môžete aj vy

Hoci nie je ani herečka a ani slávna modelka, jej influencerský status a popularita spôsobená aj tým, že je partnerkou jedného z najslávnejších futbalistov majú svoj dosah. Z Georginy Rodriguezovej je jedna z najslávnejších žien planéty.

12.09.2023 12:00
Georgina Rodriguez Foto: ,
Zvodné a dramatické líčenie Georginy Rodriguezovej na filmovom festivale v Benátkach opäť vyvolalo nadšenú odozvu jej fanúšikov. A pritiahlo pozornosť ku značkám, s ktorými kráska spolupracuje.
debata

Na nedávnom filmovom festivale v Benátkach sa rodáčka z Argentíny objavila na premiére filmu Enea, pričom jej prítomnosť vyvolala poriadny ošiaľ fotografov. Niet ani divu, keďže tohtoročnému festivalu chýbali herecké hviezdy a na poriadny celebritný moment sa čakalo.

Eugenia Silva Čítajte viac Luxus, krása, erotika aj neha: Toto je 25 najkrajších rób z festivalu v Benátkach, uchvátila Chastain či Coppola, ale aj ex-Bondgirl Murino

Rodriguez sa oň postarala v spolupráci s ateliérom Vetements, ktorý jej zhotovil na mieru červené šaty s dlhou sukňou rozprestierajúcou sa do strán ako obojstranná vlečka. Pri pózovaní vyzerala priam ako umelecké dielo. Georgina neskôr tiež prezradila, že inšpiráciou na šaty bol kultový look herečky Julie Robertsovej vo filme Pretty Woman.

zväčšiť Georgina Rodriguez na filmovej premiére novinky... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez na filmovej premiére novinky Enea v Benátkach v kreácii Vetements, šperkoch Pasquale Bruni a nalíčená značkou L'Oreál Paris.

Čo však v prípade slávnej dámy funguje azda ešte viac, je spojenie s kozmetickými či šperkárskymi značkami. Líčenie dramatických očí s dôrazom na výrazný pohľad, ale aj plné pery, kontúrované a s výrazným leskom je práve to, čo mnoho Rodriguezovej sledovateliek rado zopakuje. Georgina ako idol krásy je nielen pre latino-svet v tomto smere obrovskou inšpiráciou.

Kráska sa pritom už pred pár mesiacmi spojila so značkou L'Oreál Paris a jej vizážista ju tak líčil s dostupnými produktmi. Od marca je tiež tvárou jednej z ich riaseniek.

zväčšiť Zvodné a dramatické líčenie Georginy... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Georgina Rodriguez Zvodné a dramatické líčenie Georginy Rodriguezovej na filmovom festivale v Benátkach opäť vyvolalo nadšenú odozvu jej fanúšikov. A pritiahlo pozornosť ku značkám, s ktorými kráska spolupracuje.

Ako uviedol už dávnejšie portál WWD.com, internetová ikona je nepochybne dobre zaplatená, ale takéto spojenie sa vyplatilo najmä francúzskemu módnemu gigantu. V máji, keď sa Georgina ako ambasádorka objavila na festivale v Cannes, jej záber na Instagrame s detailom na líčenie si vyslúžil viac ako 3 milióny lajkov. Odhady reklamnej hodnoty spomenutia značky na sociálnej sieti prekročili podľa marketingových odborníkov sumu 1,2 milióna eur.

Georgina Rodriguez Čítajte viac Najprv ako bohyňa v zlate, potom sexy kráska v čiernej: Ako pritiahnuť pohľady, ovláda Ronaldova Georgina dokonale

Záber na benátskom festivale už tiež dosiahol bezmála tri milióny lajkov a podľa predbežných odhadov opäť stúpol predaj niektorých produktov značky.

Herečka Jessica Chastain vyzerala na červenom...
Režisérka Ava DuVernay prichádza na premietanie...
+22Modelka Bar Refaeli ozdobila premiéru v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Benátky #líčenie #dostupnosť #Georgina Rodriguez

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...