Bola najslávnejšia družička planéty, jej krivky obdivoval celý svet: Pippa Middleton oslavuje 40, takto sa menila rokmi

Mnohí majú pocit, že jej život zmenila až svadba jej slávnejšej sestry. Oslávenkyňa Pippa Middleton však mala už pred "legendárnym" momentom družičky rozbehnutý vlak smerom ku mediálnej sláve.

06.09.2023 00:00
Pippa Middleton Foto:
Pippa Middleton na archívnom zábere z roku 2015.
debata (2)

Narodila sa 6. septembra 1983 ako prostredná z trojice súrodencov do rodiny Carole a Michaela Middletonovcov. Už v roku 2008 sa ju britský magazín Tatler zaradil do rebríčka najžiadanejších slobodných žien britskej smotánky. Po tomto „titule“ sa začala objavovať v podobných rebríčkoch. Záujem o ňu bol, samozrejme, podmienený aj faktom, že jej staršia sestra, Catherine Middleton randila s britským princom a následníkom trónu.

Collage Maker-30-Aug-2023-03-18-PM-5058 Čítajte viac Keď to funguje u Kate, bude aj u mňa! Tieto vety si povedala princezná Mary a okopírovala Williamovu manželku

Práve svadba, ktorá sa konala v roku 2011, priniesla nielen obrovskú pozornosť mladomanželom, ale aj očarujúcej družičke Pippe Middletonovej. Tá sa v šatách z dielne Alexander McQueen, vo farbe slonovinovej bielej ocitla na predných stránkach všetkých britských novín a magazínov. Podobne reagovala aj svetová tlač, ktorá v tmavovláske objavila nový „sexsymbol“.

Pippa Middleton odchádza z korunovácie kráľa...
Pippa Matthews Middleton na archívnom zábere.
+11Pippa Middleton má šport v krvi, záber z roku...

Middletonovej figúra, špeciálne jej partie tvarovaného pozadia v šatách (pozrite sa v galérii), sa ocitli na internete v rámci vyhľadávania a ženy sa snažili napodobniť štýl tejto britskej dámy. Výsledkom obrovskej popularity, ktorá sa okolo Pippy vytvorila, bol aj fakt, že sa v roku 2012 ocitla v rebríčku najvplyvnejších ľudí planéty.

Pippa Middleton na zábere z dovolenky na St.... Foto: Profimedia
Pippa Middleton Pippa Middleton na zábere z dovolenky na St. Barths vo februári 2023.

Dnes 40-ročná jubilantka sa od svadby svojej sestry z hľadáčikov objektívov nestratila a za poslednú dekádu patrí medzi obľúbené celebrity a osobnosti britskej tlače venujúcej sa šoubiznisu a životu smotánky. Stihla sa vydať – jej manželom sa stal James Matthews, manažér investičných fondov a bývalý profesionálny pretekár. Od svadby v roku 2017 sa stihla Pippa stať už trojnásobnou mamou. Okrem prvorodeného syna Arthura (2018) a druhorodenej dcérky Grace (2021) priviedla minulý rok na svet aj dcéru Rose.

Norway Royals Čítajte viac Korčuliarka žijúca v luxuse, ochranárka z Nórska či fešný grécky princ, ktorý zbalil o 13 rokov staršiu - toto je nová generácia šľachty

So svojou sestrou, z ktorej sa v budúcnosti s najvyššou pravdepodobnosťou stane po boku manžela, princa Williama, britská kráľovná má veľmi dobrý vzťah. Azda ešte častejšie trávi čas so svojím mladším bratom Jamesom Middletonom.

Pippa je autorkou dvoch kníh, venuje sa organizovaniu akcií, ale tiež sa sústreďuje na filantropické aktivity.

Princezná Maria Chiara di Borbone na 76....
Zľava: Holandské princezné Ariane, Amalia a...
+21Princ Christian (najvyšší v strede) so svojimi...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Pippa Middleton #štyridsať #družička #jubileá hviezd

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...