Vagnerová v róbe od Kráľa, sexy siréna Sweeney ako z rozprávky či zamilovaná Kocianová s novým partnerom: Toto sú TOP looky týždňa

So záverom leta sa končí aj sezóna spoločenských "prázdnin". Uplynulý týždeň bol dôkazom, že veľkolepé podujatia sa znovu rozbiehajú. A my sa opäť vraciame k nášmu výberu najštýlovejších či najpôvabnejších hviezd na červenom koberci.

04.09.2023 12:00
Michaela Kocianová a jej partner Rafic Said Foto:
Topmodelka Michaela Kocianová a jej partner Rafic Said.
debata

Počas minulého týždňa sa konalo finále súťaže Elite Model Look 2023 a to sa každoročne nesie v znamení pôvabu a elegancie a tiež luxusnej módy. Nechýbali známe tváre, mnohé z nich s reputáciou štýlových ikon. Pozornosť na seba strhla napríklad Slovenka Michaela Kocianová, ktorej šaty z dielne Erdem pôsobili étericky a pritom mimoriadne žensky a elegantne. Potlač na modeli aj aranžovanom pláštiku doplnili aj luxusné šperky ALO Diamonds a samotnú Kocianovú zase jej partner, ktorým je podnikateľ a finančník Rafic Said. Zdá sa, že láska v tomto prípade dodala dvojici ešte čosi navyše. A výsledkom bol jeden z najštýlovejších párov podujatia.

Herečka Sydney Sweeney prichádza na Giorgio...
Herečka Hana Vagnerová v kreácii Borisa Kráľa.
+20Carla Bruni  počas 80. ročníka festivalu v...

Na tom sa objavili okrem Kocianovej tiež známa česká modelka Daniela Peštová, ktorá stavila na luxusnú variáciu zvieracieho vzoru. Model čierno-bielych flitrovaných šiat z dielne Tom Ford nepotreboval veľa a blondínka si to dobre uvedomovala. Bola striedma so šperkmi aj mejkapom.

Herečka Hana Vagnerová v kreácii Borisa Kráľa. Foto: Schwarzkopf Elite Model Look 2023
Hana Vagnerová Herečka Hana Vagnerová v kreácii Borisa Kráľa.

Jednou z najlepšie oblečených dám podujatia bola v tento večer česká herečka Hana Vagnerová, ktorá sa znovu spojila so slovenským tvorcom. Reč je o Borisovi Kráľovi, ktorý pre Vagnerovú zhotovil aj model na tohtoročné otvorenie festivalu v Karlových Varoch.

Daniela Peštová a jej životný partner Pavol Habera Čítajte viac Festival vo Varoch sa začal: Dara Rolins ako magnet, ukázala bruško aj dcéru. Oscarová kráska v luxusnej róbe a Verešová... veď pozrite

Tentoraz padla voľba na kombináciu čiernej tuby šiat s detailom signifikantnej kohútej stopy v živôtiku a bielu vlečku, ktorá vlastne model doplnila zo zadnej strany. V šatách sa snúbil odkaz na haute couture tvorbu slávnych módnych domov s Kráľovou precíznosťou a rukopisom domáceho tvorcu veľkolepých večerných modelov.

zväčšiť Speváčka Zea, na Slovensku známejšia ako... Foto: Boodya
Alžbeta Ferencová Speváčka Zea, na Slovensku známejšia ako herečka a hviezda z televíznych obrazoviek Alžbeta Ferencová. Na pražskom uvedení nového parfumu predviedla jednu z najzvodnejších podôb, akú ste u nej mohli vidieť.

Praha ožila na ďalší deň aj akciou na počesť uvedenia nového parfumu z dielne Yves Saint Laurent, pričom nechýbali pri tom známe tváre. Odporúčaný dress-code v duchu čiernej farby a provokatívnych detailov dokonalo vystihla herečka a speváčka Alžbeta Ferencová alias Zea, ktorá stavila na kombináciu čiernej podprsenky s predĺženým transparentným panelom a sukne, ktorá odhaľovala cez prestrihy a transparentné pruhy bedrá. Výsledok bol sexy a zároveň veľmi moderný a svieži.

Zuzana Kistyová a Ivo Korčák Čítajte viac Slovenka triumfovala jednoznačne, Slovák ohúril energiou: Nové tváre z Elite Model Look majú sľubnú budúcnosť, rolu v nej zohrá...

V duchu veľkolepých akcií na červenom koberci sa minulý týždeň otvorili aj brány filmového festivalu v Benátkach. Na ňom síce tento rok chýbajú veľké filmové hviezdy, keďže im to zakazuje zmluva s hereckou organizáciou SAG-AFTRA, ktorá je momentálne v štrajku. Niektoré však dorazili na módnu šou Armani Privé a výsledok bol ohurujúci.

Isabelle Huppert  na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Italy Venice Film Festival Maestro Red Carpet Isabelle Huppert na premiére filmu 'Maestro' počas festivalu v Benátkach.

Napríklad plavovláska Sydney Sweeney v kreácii čiernej róby s pruhmi trblietavej látky cez prsia a ozdobené veľkou červenou kvetinou okolo krku bola stelesnením hollywoodskej zvodnosti. Predviedla sa v dvoch rozličných róbach. Druhá bola veľkolepou princeznovskou kreáciou s nadýchanou sukňou a čipkovaným živôtikom, ktorej však na zvodnosti dodávala čierna farba. Jej kolegyňa Jessica Chastain stavila na nohavicový model, ktorý však zdobil bohatý trblietavý a ručne vyšívaný reliéf.

zväčšiť Herečka Sydney Sweeney na podujatí Giorgio... Foto: Profimedia
Sydney Sweeney Herečka Sydney Sweeney na podujatí Giorgio Armani: One Night In Venice.

Na červenom koberci samotného festivalu potom zaujala napríklad francúzska legenda – sedemdesiatnička Isabelle Huppert. V strapcovej metalickej róbe Balenciaga bola ako futuristická kráľovná štýlu. Medzi ďalšie očarujúce dámy sa zaradili potom modelky a herečky, ktoré sa predvádzali v róbach od Giorgia Armaniho. Viac si pozrite v našich galériách.

Slovenskí víťazi súťaže Elite Model Look 2023 -...
Herečka Hana Vagnerová v kreácii Borisa Kráľa...
+45Moderátorka Eva Perkausová.

Pozrite si tiež: Aktuálne galérie z festivalu v Benátkach

Clotilde Esposito   na premiére filmu...
Caterina Murino  na premiére filmu  'Maestro'...
+6Lady Victoria Hervey  na premiére filmu...
Neelam Gill na premiére filmu 'Poor Things'...
Barbara Palvin  na premiére filmu 'Poor Things'...
+8Barbara Palvin  na premiére filmu 'Poor Things'...
Caterina Murino  na premiére filmu  'Ferrari' v...
 Grace Palma  na premiére filmu  'Ferrari' v...
+8Patrick Dempsey  na premiére filmu  'Ferrari' v...
Bianca Balti v róbe Ermanno Scervino počas...
Toni Garrn  v modeli Alberta Ferretti  na...
+8Caterina Murino v modeli Armani Privé   na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Elite Model Look #Daniela Peštová #Michaela Kocianová #najlepšie oblečené #Alžbeta Ferencová #Hana Vagnerová #Isabelle Huppert #Sydney Sweeney

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...