Zavŕšte leto vo vzorovaných šatách: Mauréry, Turjanová či Lasicová, tieto známe Slovenky vás inšpirujú

Vzorované modely šiat sú v letnom období populárne a my sa vôbec nečudujeme. Príťažlivá potlač a správna farebná kombinácia dokážu v rámci stylingu naozaj veľa.

21.08.2023 00:00
debata
Herečka Zuzana Mauréry nechýbala na jojkárskej... Foto: Profimedia
Zuzana Mauréry Herečka Zuzana Mauréry nechýbala na jojkárskej letnej párty v Bratislave.

Aj známe slovenské tváre sa radia medzi fanúšičky pestrých vzorov a potlačí, pričom inšpiráciou môžu byť dámy z generácie tridsiatničiek, ale aj zrelšie herecké hviezdy.

Jedným z príkladov je elegantná a veľmi ženská Zuzana Mauréry, ktorá sa nedávno na párty televízie JOJ objavila v šatách s efektným vzorom na bielom podklade. Abstraktná potlač, ktorá bola trochu netradičnou variáciou na ikatový vzor, skvelo fungovala aj v kombinácii so zavinovacím strihom.

Zuzana Mauréry Čítajte viac Krásna Ferencová, štýlová Tina či nežná Klamová žiarili na letnej párty JOJ: A počkajte, keď uvidíte Mauréry s Mórovou, toto sa podarilo!

Na rovnakej akcii sa objavila aj spisovateľka Hana Lasicová, ktorá stavila na výraznejší farebný detail- Jej šaty s pestrou florálnou potlačou vychádzali z červeného tónu, na ktorom potom veľmi úderne pôsobili detaily modrej a tyrkysovej. Autorka knihy a scenára k filmu Slúžka tiež predviedla trendový detail – strih, ktorý odhaľuje bočnú časť trupu.

Spisovateľka Hana Lasicová na letnej Summer... Foto: Profimedia
Hana Lasicová Spisovateľka Hana Lasicová na letnej Summer Párty TV JOJ.

Rovnaký efekt dominoval aj šatám herečky Kristíny Turjanovej, ktorá stavila na obľúbený prúžkovaný vzor. Najmä v letnom období sa prúžkovaná farebnosť v pastelových kombináciaách bielej a belasej nosí opakovane každú sezónu. A výsledok nesklame. Ani tentoraz nesklamal.

Herečka Rebeka Gregáňová sa ukázala na letnej... Foto: TV JOJ
DSC07990 Herečka Rebeka Gregáňová sa ukázala na letnej párty tiež.

Na vzory na šatách potom stavila tiež herečka Rebeke Gregáňová zo seriálu Nemocnica či jojkárska redaktorka a moderátorka Alena Stračiaková. Detaily v podobe vzorovaných nohavíc, ktoré však uzemnila jednofarebným topom a sakom, predvádzala Kristína Kocian. U Jasminy Alagič sme zase mohli vidieť vzory v kombinácii topu a širokých nohavíc. Rovnako hodné inšpirácie. Viac si pozrite v galérii.

Herečka Zuzana Mauréry vyzerala naozaj pôvabne.
Moderátorka Jasmina Alagič-Vrbovská (v strede)...
+45Herečka a televízna tvár Diana Mórová nechýbala...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #šaty #vzory #Zuzana Mauréry #Kristína Turjanová #Alena Stračiaková

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...