Ľanová Sienna, nežná Mirka Federer v čipke aj Lady Windsor s motýlikmi: Hviezdy z Wimbledonu sú dokonalá módna inšpirácia leta

Hľadáte na aktuálne letné dni tú pravú módnu inšpiráciu? Potom by ste sa určite mali dobre poobzerať po prominentných osobnostiach, ktoré stihli už navštíviť stále prebiehajúci tenisový turnaj vo Wimbledone.

13.07.2023 15:25
Phoebe Dynevor Foto:
Herečka Phoebe Dynevor a jej variácia na letné šaty z Wimbledonu.
debata

Slávne športové podujatie je lákadlom pre mnohé celebrity, ale je tiež mestom, kde sa móda prezentuje v tej najlepšej podobe, často s odkazom na tradície a vhodné pravidlá obliekania. Najmä pri pánoch poteší pohľad na elegantné džentlmenské looky – zvyčajne tvorené dobre strihanými oblekmi, prípadne nohavicami chino s kontrastným sakom na jednoradové, prípadne dvojradové zapínanie. Nechýbajú dôkladne vyžehlené košele, viazanky či vreckovka vo vrecku saka. Muži ako Tom Hiddleston (herec) či David Beckham (bývalý futbalista) sú vzormi a ikonami štýlu.

Sienna Miller a jej partner Oli Green Čítajte viac Federer s Mirkou ako ukážkoví zaľúbenci, Sienna Miller s mladým milencom a tento pár mal premiéru: Aha, koľko lásky je na Wimbledone...

Pri dámach sa módne pravidlá predsa len berú o niečo voľnejšie – ale rozhodne to neznamená, že by módu na tenisovom turnaji podceňovali. Jednou z najlepšie oblečených žien sa stala Mirka Federer, manželka Rogera Federera, ktorej biele čipkované šaty s reliéfnou štruktúrou a nášivkami z čipky pôsobili romanticky, nežne a pritom veľmi žensky a luxusne.

Modelka Lila Moss, dcéra slávnej Kate Moss,...
Herečka Phoebe Dynevor v hľadisku turnaja...
+17Bývalý tenisový profesionál Roger Federer a...

S bielou pracovala napríklad aj Lucy Mecklenburgh či herečka Nicola Coughlan. Hviezda seriálu Bridgerton stavila na populárny materiál madeirovej čipky a košíkový živôtik. Jej kolegyňa Phoebe Dynevor sa zase predviedla v kombinácii prúžkovanej letnej sukne a topu z rovnakého materiálu.

zväčšiť Producentka Ayda Field, manželka speváka... Foto: Profimedia
Ayda Field Producentka Ayda Field, manželka speváka Robbieho Williamsa, na turnaji Wimbledon.

Ukážkovou inšpiráciou na letnú garderóbu je aj ľanový komplet širokých nohavíc a kimonového kabátika herečky Sienny Millerovej či napríklad letné vzorované šaty Aydy Fieldovej, ktoré spojila s károvaným kabátikom v populárnom letnom gingham vzore.

zväčšiť Lady Amelia Windsor a jej letné šaty, ktoré si... Foto: Profimedia
Lady Amelia Windsor Lady Amelia Windsor a jej letné šaty, ktoré si obliekla na turnaj vo Wimbledone.

A neprehliadnuteľná bola aj Lady Amelia Windsor – zdá sa, že nehu a romantiku má v krvi. Alebo aspoň na šatách, v podobe romantického motívu motýlikov. Viac si pozrite v našej galérii. Inšpirácií na letný šatník v nej určite nájdete viac ako dosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Sienna Miller #wimbledon #čipka #ľan #Phoebe Dynevor #Nicola Coughlan

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...