Pastelové tóny, nežná biela, nálada 80-tych rokov a výsledok... jednoducho módny hit leta. Princezná Kate v ňom bodovala

Iba málokto unikol záberom britskej princeznej Kate z tohtoročného turnaja vo Wimbledone. Členka kráľovskej rodiny sa razom objavila na sociálnych médiách a stala sa objektom komentárov módnych magazínov.

11.07.2023 00:00
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate prichádza na druhý deň zápasov vo Wimbledone.
debata (1)

Vďaka za to patrí v prvom rade jej vzhľadu a štýlovej módnej voľbe. Kate, ktorá je známa svojím špecifickým štýlom, sa tentoraz rozhodla trochu viac experimentovať a zapojiť do svojho obliekania aj trendové prvky s nádychom retra.

Eiza Gonzalez Čítajte viac Mexická bábika ohúrila, hviezda Avataru prišla v šatách s odvážnym detailom: Toľko krásy pokope, do Paríža sa zlietla elita

Britský magazín Vogue napríklad s nadšením komentoval, že sa manželka princa Williama rozhodla pre blejzer v pastelovom tóne jemnej pepermintovej farby, ktorý mal dvojradové zapínanie a výrazné detaily v podobe gombíkov bielej farby a bielej fazóny. Strihovo, ale aj farebne pôsobilo jeho spojenie s plisovanou bielou sukňou ako pocta elegantnej dámskej móde 80-tych rokov minulého storočia.

Kate, princezná z Walesu v kráľovskej lóži...
Roger Federer a princezná Kate v živej a zjavne...
+9Kate, princezná z Walesu v kráľovskej lóži...

To, z čoho dnes mnoho žien má strach (príliš retro nálada 80-tych), sa v súčasnosti vracia v rafinovanejších a modernejších podobách. Hoci odevy pripomínajú istý návrat v čase, zároveň pôsobia veľmi súčasne a sviežo. Princezná Kate a jej wimbledonský outfit je toho dôkazom.

zväčšiť Princezná Kate prichádza na druhý deň zápasov... Foto: SITA/AP, Hannah McKay
Princezná Kate Princezná Kate prichádza na druhý deň zápasov vo Wimbledone.

Inšpiráciou môže byť podobná estetika aj pre vás a už počas tohto leta. Dokonca aj vo výpredajových cenách sa dajú nakúpiť odevy, v ktorých zabodujete. Pár tipov prinášame v galérii.

Dámske sako z kolekcie Teresa Collection. Info...
Dámske sako P.A.R.O.S.H. Predáva Farfetch za...
+6Dámske sako Zara. Predáva sa za 65,95 eura.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pastel #princezná Kate #osemdesiate roky #blejzer

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...