Letná móda z bratislavskej premiéry: Čobejová vo farbe roka, Alagič v kultovej kombinácii a Predná nosí trendové topánky

V znamení leta, slnka a mora sa nesie nový slovenský filma rovnaká bola aj jeho premiéra. A móda prítomných dám.

15.06.2023 00:00
Moderátorka Jasmina Alagič. Foto:
Moderátorka Jasmina Alagič.
debata

Na slávnostnom premietaní snímky Smolu nosíš ty, láska sa objavilo niekoľko známych žien, ktoré jasne dali najavo, že leto je už za dverami. Teplým počasím, žiarivým slnkom a dovolenkovou atmosférou bola inšpirovaná garderóba viacerých z nich.

Michaela Čobejová Čítajte viac Čobejová ponúka liek na ťažké časy - nový film! Na premiére nežiarila len ona, pozrite, aj pôvabná Zdenka Predná je 'späť'

Napríklad herečka, scenáristka a spoluproducentka Michaela Čobejová sa objavila v šatách trendovej ružovej farby, ktorá ovládala svetové aj domáce šoubiznisové akcie už niekoľko mesiacov. O popularitu sa postaral najmä módny dom Valentino, ktorý v tóne PP Pink (teda PP ružovej) vytvoril takmer celú kolekciu. Odtiene, príbuzné špeciálnej farbe, ktorú vyvinul dizajnér Pierpaolo Piccioli, následne prevzali aj ďalšie značky. Čobejová zvolila jeden z nich na jednoduchých tubových šatách s viazaním v drieku, ktoré doplnila pastelovou kabelkou a výraznejšími zelenými sandálikmi.

Speváčka Zdenka Predná sa objavila v...
Herec Vladimír Hajdu na premiére filmu Smolu...
+22Moderátorka Jasmina Alagič spovedá herca...

Práve zelená farba na topánkach sa zdá byť ďalším trendovým prvkom, ktorý sa opakovane objavuje v módnych magazínoch, na pultoch obchodov a aj na nohách slovenských prominentiek. Jednou z nich bola aj speváčka Zdenka Predná, ktorá pre film naspievala titulnú skladbu. A predviedla sa vo farebnom mixe fuksiových nohavíc, bielej vzorovanej blúzky s kvetinovou potlačou a zelených sandálikov s gumenými remienkami.

zväčšiť Herečka, spoluscenáristka a producentka... Foto: CinemArt
Michaela Čobejová Herečka, spoluscenáristka a producentka Michaela Čobejová na premiére filmu Smolu nosíš ty, láska.

Trendové kombinácie občas podliehajú času, ale jednou z tých, ktoré sú priam večné a nosia sa opakovane v letných mesiacoch celé dekády, je spojenie bielej a modrej. V tomto prípade belasej. Tak sa pred objektívy postavila moderátorka Jasmina Alagič, ktorá spojila bielo-modrú vzorovanú blúzku s modelom puzdrovej midi sukne s predným rozparkom a bielymi masívnejšími nazúvacími šlapkami. Výsledok bol pôvabný.

zväčšiť Speváčka Zdenka Predná sa objavila v... Foto: CinemArt
Zdenka Predná Speváčka Zdenka Predná sa objavila v spoločnosti po dlhšom čase.

Letnú módu však predviedli aj ďalšie pozvané dámy, medzi nimi napríklad herečka Eva Sakálová, česká herečka Leona Skleničková či pôvabná moderátorka Diana Hágerová. Všetky si pozrite v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #premiéra #Zdenka Predná #móda #Michaela Čobejová #zelená #Jasmína Alagič

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...