Má Oscara aj nálepku novej Angeliny Jolieovej: Krásna Švédka, ktorá príde do Varov, boduje aj štýlom: Tu sú TOP looky

Vzácneho (a aj vizuálne veľmi pôvabného) hosťa privíta tento rok filmový festival v Karlových Varoch. Na otvárací ceremoniál zavíta herečka Alicia Vikander.

14.06.2023 11:00
Alicia Vikander Foto: ,
Herečka Alicia Vikander na prehliadke Louis Vuitton Fall/Winter 2023-2024 v marci 2023 v Paríži.
debata

Švédska rodáčka, ktorá sa ako jedna z európskych herečiek presadila aj v Hollywoode, si príde na 57. ročník filmového festivalu prevziať cenu prezidenta Jiřího Bartošku a dodá podujatiu aj poriadne hviezdny punc. Vikanderovú totiž radia medzi najznámejšie hviezdy súčasnosti a tiež medzi najobsadzovanejšie herečky.

Barbora Bobuľová Čítajte viac Rodáčka z Martina dobyla svet filmu a žiari v Cannes: Pozrite sa na talentovanú Bobuľovú, slovenský pôvab nezaprie

Iba pred pár týždňami predstavila na filmovom festivale v Cannes novú snímku, historickú drámu Fire Brand, minulý rok to zase bol seriál Irma Vep, ktorý vznikol pre HBO. Na konte má však aj také úspechy ako soška Oscara. Cennú filmovú trofej táto dáma získala v roku 2016 za vedľajšiu ženskú rolu v snímke Dánske dievča. V tom čase mala iba 28 rokov a zaradila sa do malej skupiny hviezd mladších ako 30 rokov, ktorým sa sošku podarilo získať.

Herečka Alicia Vikander pózuje fotografom v...
Herečka Alicia Vikander na prehliadke Louis...
+9Herečka Alicia Vikander pózuje fotografom s...

Fanúšikovia komerčných veľkofilmov a akčákov si môžu Vikanderovú pamätať aj ako akčnú hrdinku Laru Croftovú v novom spracovaní slávnej počítačovej hry, ktorá kedysi spustila obrovský komerčný úspech a popularitu Angeliny Jolieovej. Hoci v prípade nového spracovania sa úspech nezopakoval, ani ten kasový, Aliciu začali prezývať nástupkyňou Angeliny.

Jennifer Lawrence Čítajte viac Ruku hore, kto za ňou neotočil hlavu. Oscarová kráska v Cannes uchvátila ako dokonalá diva, potom zdvihla sukňu a...

Herečka, ktorá je vydatá za írskeho kolegu Michaela Fassbendera, je však tiež ostrieľanou módnou trendsetterkou a podľa viacerých magazínov aj módnou ikonou. Už v čase jej úspechu na Oscaroch s ňou nadviazala spoluprácu slávna francúzska značka Louis Vuitton a Alicia sa často aj objavuje v jej luxusných kúskoch na verejnosti.

zväčšiť Herečka Alicia Vikander v róbe Louis Vuitton na... Foto: Profimedia
Alicia Vikander v róbe Louis Vuitton Herečka Alicia Vikander v róbe Louis Vuitton na vyhlásení Oscarov v roku 2016.

Do zoznamu najkrajších rób histórie oscarového večera patria aj jej šaty v odtieni maslovo-žltej farby s dekoratívnou flitrovanou výšivkou. Tiež z dielne Louis Vuitton. Do Karlových Varov si určite sošná kráska pripraví niečo zaujímavé a pompézne. Z ceremoniálu, ktorý je naplánovaný na piatok 30. júna, prinesieme určite ďalšie informácie. Štýl Alicie Vikanderovej si zatiaľ pozrite aspoň v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Alicia Vikander #Oscar #štýl #MFF Karlovy Vary

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....