Ako nevesta očarila, jej čipkovaný look inšpiruje každú ženu. Tieto šaty si môžete obliecť kedykoľvek

Herečka Naomi Watts sa rozhodla povedať áno mužovi svojho života. Okrem tejto novinky však médiá zaplnila aj podoba slávnej nevesty.

12.06.2023 14:00
Naomi Watts Foto:
Naomi Watts sa vydávala v New Yorku v bielych šatách od Oscara de la Rentu v hodnote 5 000 eur.
debata

Herečka známa z filmov 21 gramov či King Kong sa totiž objavila na verejnosť pred neformálnym ceremoniálom a internet okamžite ožil nadšenými komentármi a reakciami na jej „svadobný“ look. Päťdesiatštyriročná blondínka stavila na bielu farbu, luxusný čipkovaný materiál aj značku, ale celkový dojem bol veľmi ležérny a zároveň romantický a nesmierne ženský.

Naomi Watts Čítajte viac Naomi Watts, hviezda King Konga, sa vydala! Obzrite si 54-ročnú nevestu v šatách Oscar de la Renta

Práve biela farba a čipkovaný materiál sú pritom ideálnou voľbou do letných dní a vôbec nemusíte kráčať práve k oltáru alebo na matriku. Hoci model šiat Oscar de la Renta, v ktorom sa vydávala Naomi Watts je asi pomerne náročnou investíciou pre mesačný rozpočet, ponuka v obchodoch je pestrá a pôvabné čipkované modely šiat nájdete už za niekoľko desiatok eur.

Luxusné čipkované šaty Ivy Oak, predávajú sa za...
Biele čipkované šaty Frock&Frill, predávajú sa...
+7Dlhé čipkované šaty Marc Cain, predáva...

Samozrejme, čím precíznejšie spracovanie a strih či luxusnejší materiál, tým sa môže cena šplhať vyššie. Je už len na vás, koľko sa rozhodnete do podobného modelu investovať. Isté však je jedno, v bielej čipke bude vaše leto určite o kúsok nežnejšie a romantickejšie. A môžete sa cítiť ako nevesta doslova každý druhý deň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Naomi Watts #nevesta #biele šaty

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...