Aerobik či lesk Hollywoodu, plavky aj nežné róby: Je to jasné, toto je najsexi kolekcia Chanel, akú ste videli

Paríž vymenila za mesto anjelov. Módna značka Chanel si však Los Angeles nevybrala na prezentáciu svojej novej kolekcie náhodou.

12.05.2023 00:00
debata
Modelka na prehliadke novej kolekcie značky... Foto: Copyright CHANEL
Chanel Cruise 2023/24, Los Angeles. Modelka na prehliadke novej kolekcie značky Chanel Cruise 2023/24, ktorú predstavili v Los Angeles.

Práve v meste s veľkým nápisom Hollywood v kopcoch sa konala prehliadka novej kolekcie Cruise sezóny 2023/24, ktorá priniesla jednu z najzvodnejších a najfrivolnejších kolekcií tvorby Virginie Viardovej ako kreatívnej šéfky slávneho ateliéru.

Margot Robbie Čítajte viac Dokonalá Margot Robbie len v bikinách a zlatých retiazkach: Všetky oči však smerovali k mužovi po jej boku. A dôvod?

Pozvaní hostia a celebrity sa zišli v priestoroch okolo veľkého hracieho ihriska s logami Chanel, nad ich hlavami svietili svetelné tabule a obrazovka snímala zábery do publika. Herečka Margaret Qualley vtisla nežný bozk herečke Sofii Coppolovej a Marion Cotillard sa pred kamerami pobozkala so svojím manželom Tomom.

zväčšiť Modelky na prehliadke značky Chanel - kolekcia... Foto: Copyright CHANEL
Chanel - kolekcia Cruise 2023/24, Los Angeles Modelky na prehliadke značky Chanel - kolekcia Cruise 2023/24, ktorá sa konala v Los Angeles.

Atmosféra módnej šou, ktorá odkazovala na športové podujatia, hepeningy 80-tych rokov, ale tiež svet outdoorového kina či Hollywoodu s jeho leskom a zlatou érou, sa pretavila aj do jednotlivých odevov či podoby modeliek.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federerová Čítajte viac Sako za tisíce eur, diamanty na ušiach: Mirka Federer s Rogerom vyrazili za luxusom s najmocnejšou ženou módy

Viardovú inšpiroval glamour 20-tych a 30-tych rokov, ale ešte viac sa dali badať vplyvy estetiky 70-tych a 80-tych rokov, v ktorých sa glamour mixoval s dokonalosťou sexi krások pred objektívmi a hviezd aerobikovej éry. Tú pripomenuli napríklad plavky a odvážne trikoty či body, ale tiež napríklad štucne zrolované v pohodlných teniskách.

Video

VIDEO: Hviezdy a atmosféra prehliadky Chanel Cruise 2023/24.

Modelky sa predvádzali v minišortkách či skrátených topoch a vyšívaných tielkach. Nechýbali froté komplety – kabátiky či šortky, ktoré však doplnili aj večerné šaty, sukne alebo chanelovské kabátiky a strihané saká.

zväčšiť Detail z novej kolekcie na prehliadke značky... Foto: Copyright CHANEL
Chanel - kolekcia Cruise 2023/24, Los Angeles Detail z novej kolekcie na prehliadke značky Chanel Cruise 2023/24, ktorú predstavili v Los Angeles.

Vo farebnici sa tentoraz objavili mnohé odtiene, niektoré evokovali farbu meniacej sa oblohy nad Los Angeles pri západe slnka – ružová prechádzala do oranžovej či dokonca fialovej. K nim sa potom pridávala aj zlatá a bohatý dekor v štruktúre materiálov či na jednotlivých odevoch ako zdobný detail. Časť kolekcie opäť stavala na potlačiach, ktoré pracovali s logom značky, ale rovnako aj motívmi, ktoré celú éru akoby steleseňovali – kolieskové korčule, palmy, diskogule alebo milkshake.

Margot Robbie Čítajte viac Dokonalá ako bábika? Líčenie krásnej Margot Robbie z akcie MET Gala, toto všetko urobila vizážistka

Veľmi hollywoodska, ba priam až „barbieovská“ bola úprava modeliek, ktoré s mohutnými a objemnými vlnami (prevažne) plavých vlasov tentoraz trochu pripomínali krásky ako Elle MacPherson alebo Claudia Schiffer v ére najväčšej slávy prelomu 80-tych a 90-tych rokov.

Paris Hilton sa tiež objavila na prehliadke...
Herečka a ambasádorka značky Chanel Kristen...
+12Režisérka Sofia Coppola.

„Myšlienkou je ponúknuť závan čerstvého vzduchu, cestu do iných končín, veselú a šťastnú fantáziu,“ komentovala pre médiá Virginie Viard. Kolekciu si môžete pozrieť vyššie. Prehliadku Chanel sledovali aj svetoznáme celebrity, ktoré si môžete pozrieť v ďalšej galérii a videu z prehliadky. Dolu nájdete aj krátke video, ktoré vzniklo ešte pred premiérou šou a v ktorom hviezdi herečka Alma Jodorowsky.

Video

VIDEO: Alma Jodorowsky ako hviezda minifilmu ku kolekcii Cruise 2023/24.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #prehliadka #móda #sexi #aerobik #Los Angeles #Chanel #Cruise 2023/24

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...