Dokonalá ako bábika? Líčenie krásnej Margot Robbie z akcie MET Gala, toto všetko urobila vizážistka

Patrí nepochybne medzi najkrajšie herečky súčasnosti a azda aj preto si ju pred časom vybrali na stvárnenie slávnej bábiky Barbie. Herečka Margot Robbie je však vďaka svojím pôvabom už niekoľko rokov aj múzou a ambasádorkou francúzskeho domu Chanel.

04.05.2023 11:00
Margot Robbie Foto:
Austrálska herečka Margot Robbie sa pripravuje pred akciou MET Gala, o líčenie sa postarala značka Chanel, ktorej je ambasádorkou.
debata

Na nedávnej akcii MET Gala, ktorá bola zasvätená dizajnérovi Karlovi Lagerfeldovi, niekdajšiemu tvorcovi Chanel, nemohla Margot Robbie chýbať. Oblečená prišla v archívnej kreácii slávneho parížskeho ateliéru. Pohľady publika a fotografov však nesmerovali len na jej šaty, ale aj bezchybný vzhľad. O jeho úpravu sa, samozrejme, postarali v jej „domovskej“ značke.

Lil Nas X Čítajte viac Perly na tvári, herečka ostrihaná takmer naholo aj venček ako pre vílu: Tu je 18 najlepších úprav hviezd z MET Gala

„Mojím zámerom bola čistá, žiarivá sviežosť a zvýraznenie dokonalosti. Chcela som dosiahnuť lesk, ktorý bude odrážať jej šaty,“ uviedla pre médiá make-up artistka Pati Dubroff, ktorá tiež prezradila triky procesu líčenia, ktorý absolvovala austrálska herecká superstar pod jej rukami.

zväčšiť Produkty kozmetickej značky Chanel, s ktorými... Foto: CHANEL
Chanel Produkty kozmetickej značky Chanel, s ktorými nalíčili herečku a hviezdu nového filmu Barbie Margot Robbieovú pred akciou MET Gala.

Základom bolo vytvorenie sviežej a hydratovanej pokožky, na čo pomohlo niekoľko produktov z portfólia značky. „Pracovala som strategicky s rozmiestnením jednotlivých rozjasnených partií na jej tvári,“ komentovala Dubroff. Základ vytvoril mejkap CHANEL Les Beiges Healthy Glow Foundations Hydration and Longwear, ktorý zmixovala v dvoch odtieňoch.

Speváčka Dua Lipa a jej líčenie a úprava vlasov...
Herečka a víťazka Oscara Michelle Yeoh a jej...
+15Herečka Sienna Miller a jej líčenie a úprava...

S niekoľkými tónmi pracovala aj pri líčkach, ku slovu sa dostal broskyňový tón, ale aj jemný hnedý odtieň, ktorým boli zvýraznené viečka či lícne kosti. Keďže celé líčenie malo stáť práve na lesku, na tvári vizážistka použila aj CHANEL Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick v tóne Dragée.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

V kontraste s leskom malo byť potom výrazné líčenie očí a predovšetkým mohalníc, na ktoré použila Pati Dubroff dve rozličné maskary značky Chanel. „Najprv som použila maskaru CHANEL Le Volume de CHANEL Mascara v odtieni Noir a aplikovala som ju na základňu rias, postupujúc ako pri umelých mihalniciach. Potom som aplikovala niekoľko vrstiev a následne som použila maskaru CHANEL Noir Allure Mascara Noir a ďalšiu vrstvu naniesla na mihalnice vo vnútorných kútikoch očí,“ prezradila trik renomovaná vizážistka. Viac si pozrite aj v našich galériách. Nájdete tam aj ďalšie mimoriadne vydarené líčenia hviezd.

Mexická herečka  Salma Hayek vyzerala...
Podnikateľka a internetová megastar Kim...
Spevák Maluma.
Herec a model Manu Rios.
+24Dizajnér Tom Ford na podujatí nemohol chýbať.
Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Chanel...
Topmodelka Gisele Bündchen v kreácii Chanel...
+15Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Marc Jacobs.
Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely...
Dvojica sa zosobášila v roku 2017.
+13Modelka Karlie Kloss v šatách z dielne Loewe....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #Chanel #Margot Robbie #najlepšie líčenie #MET Gala

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...