Modrá v rozkvitnutej jarnej sezóne je dokonalý tip: Princezná Kate a obľúbená Sophie to vidia jasne, inšpirujte sa

Kvetinové záhony žiaria farbami, trávniky majú v týchto dňoch svoju najžiarivejšiu zelenú podobu. Farebnej inšpirácie je viac ako dosť.

10.05.2023 00:00
Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Kate, princezná z Walesu sa zúčastnila na Garden Party v Buckinghamskom paláci v Londýne. Prišla oblečená v kreácii Elie Saab.
debata

Nie úplne klasickú však zvolili v utorok popoludní dve z členiek najužšej kráľovskej rodiny a zároveň jej aktívne zástupkyne, keď sa objavili na záhradnej párty v Buckinghamskom paláci. Vyzeralo to pritom, že sa princezná Kate a vojvodkyňa Sophie dohodli.

Prvá dáma USA Jill Biden a jej vnučka Finnegan Čítajte viac Bidenová s vnučkou vo farbách Ukrajiny, Čaputová v nežnej belasej a kráľovná Letizia? Na korunovácii sa za ňou otočil každý

Obe členky britskej monarchie si na slávnostný moment a stretnutie s pozvanými hosťami obliekli odtiene modrej farby. Kým princezná Kate stavila na pastelový odtieň modrých šiat od dizajnéra Elieho Saaba, teta jej manžela – Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu sa obliekla do intenzívnejšieho a akoby klasickejšieho tónu modrej farby. Obe kreácie dámy doplnili klobúkmi.

Kate, princezná z Walesu sa zúčastnila na...
Princ William a Kate, princezná z Walesu sa...
+8Zľava: princ William z Walesu a princezná Kate...

Na záberoch pôvabnej Kate aj Sophie pritom vidieť, že jednou z dokonalých alternatív jarnej semi-slávnostnej garderóby – či už na svadobnú hostinu, záhradnú párty alebo narodeninovú oslavu jubilea – môžu byť nielen modré farby, ale aj konkrétny strih šiat. Akcent sa kladie na driek, širšia sukňa (áčková alebo kruhová) potom pekne vytvarujú siluetu, často k tomu pomáha aj jemný objem v ramenách – či už s pomocou vypchávok, alebo volánikového živôtika v tvare V.

zväčšiť Princ Edward a Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Princ Edward a Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu Princ Edward a Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu sa tiež objavili na Garden Party v Buckinghamskom paláci.

Výsledok si pozrite v našej galérii a nezabudnite si pozrieť aj najlepšie oblečené dámy korunovácie Karola III. Hlasovali ste už v našej ankete? Ak nie, príležitosť je nižšie.

Španielsky kráľ Felipe a kráľovná Letizia,...
Grécky korunný princ Pavlos s manželkou...
+17Španielsky kráľ Felipe a kráľovná Letizia...
Kráľ Karol III. odchádza z Westminister Abbey.
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla zdravia...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Modra #princezná Kate #záhradná párty #vojvodkyňa Sophie

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...