Odhalená (a dokonalá) Barbie Margot, Jennifer Lawrence v sexy minišatách a krásna Gadot v koži: Tu sú TOP looky týždňa

Móda slávnych žien ponúkla aj v posledný aprílový týždeň doslova záplavu okulahodiacich stylingov a lookov. Ktoré zaujali nás? Nehádajte, ale čítajte ďalej.

01.05.2023 11:59
Gal Gadot Foto: ,
Herečka Gal Gadot na otvorení nového flagšipového butiku Tiffany & Co. na Fifth Avenue v New Yorku.
debata (1)

V zozname žien s TOP štýlom týždňa nemohla chýbať podnikateľka a internetová megastar Kim Kardashian. Jej voľba archívneho modelu šiat John Galliano, v ktorých vyrazila na akciu TIME100 Gala, aby si užila triumf svojej značky SKIMS a jej vplyvu na svet, bola ukážková.

zväčšiť Podnikateľka a interntová aj televízna megastar... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian Podnikateľka a interntová aj televízna megastar Kim Kardashian v kreácii John Galliano.

Kardashianovej hra s fyzickými prednosťami a krivkami vlastnej postavy je povestná. A lepší model si na to ani vybrať nemohla. Bola sexy, ale nie lacná a vulgárna. Práve naopak. Išlo o staré dobré old-skúl zvádzanie.

Ryan Gosling a Margot Robbie Čítajte viac Z Barbie nespustíte oči! Margot Robbie sa navliekla do modelu, v ktorom priam kričí: Som dokonalá

Zo strihov a tailoringu módnych velikánov vychádzala aj podoba minišiat, v ktorých sa pred fanúšikov a novinárov na akcii CinemaCon postavila herečka Jennifer Lawrence. Jej model z dielne Versace pôsobil mimoriadne príťažlivo a zároveň mal v sebe akúsi veľmi súčasnú a patričnú provokatívnosť. Oscarová držiteľka ho doplnila kontrastnými lodičkami a bodovala.

Mexická herečka Eiza Gonzales na podujatí...
Herečka Elle Fanning na podujatí The Daily...
+27Americká herečka Jennifer Lawrence v kreácii...

Na rovnakej akcii však nebola jedinou hollywoodskou hviezdou, ktorej sa look vydaril. Platilo to aj o Margot Robbieovej a jej Prada looku v duchu Barbie estetiky, či herečke Zendayi. Tá servírovala hneď dva rôzne. Najprv model moderného nohavicového stylingu s vestou od Louis Vuitton, neskôr vintage model Versace.

zväčšiť Americká herečka Jennifer Lawrence v kreácii... Foto: Profimedia
Jennifer Lawrence Americká herečka Jennifer Lawrence v kreácii Versace.

Zdrojom príťažlivých lookov boli aj podujatia ako znovuotvorenie butiku Tiffany & Co. v New Yorku či charitatívny event Prince Trust Global Gala. Na prvom bodovala nepochybne herečka Gal Gadot, ktorá si obliekla model šiat s vystuženou kovovou sukňou od Loewe. Ešte o niečo vydarenejší bol však jej denný look – pár dní predtým prišla butik otvoriť. A v koženom kabáte a nohavicovom kostýme Sportmax bola stelesnením modernej ženskej mestskej módy.

zväčšiť Margot Robbie na podujatí CinemaCon v Los Angeles. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Ryan Gosling a Margot Robbie Margot Robbie na podujatí CinemaCon v Los Angeles.

Zaujala aj herečka Danna Paola v kreácii Fendi Haute Couture, herečka Elle Fanning v kreácii Givenchy či pôvabná Elizabeth Debicki na premiére filmu Strážcovia galaxie 3. Obliekol ju módny ateliér Oscar de la Renta. A výsledky? Vždy lepšie vidieť. Tak si ich pozrite, spoločne s ďalšími dámami, v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #Kim Kardashian #najlepšie oblečené #Margot Robbie #Gal Gadot

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...