Štýlová Svarinská ako ju často nevídať, Ďurovčíkova manželka v sexy strapcoch aj očarujúca Vinczeová - móda z Let's Dance nesklamala

Móda pozvaných hostí, ale aj účinkujúcich na druhom večere tanečnej šou Let's Dance priniesla niekoľko ukážkových stylingov.

14.03.2023 09:30
Adela Vinczeová Foto:
Porotkyňa tanečnej šou a moderátorka Adela Vinczeová bola oblečená v šatách od Lukáša Kimličku.
debata

Jednou z dám, ktorá je počas celého večera na obraze, je aj moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová. Po trblietavých strieborno-žltých šatách z premiérového večera sa tentoraz objavila vo fialových večerných šatách s trblietavou štruktúrou. Štylistka Zuzana Kanisová vybrala pre známu moderátorku model, ktorý bol výnimočný aj čímsi iným. Je totiž akýmsi „návratom“ dizajnéra Lukáša Kimličku.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Berry, trblietavá sexy Salma aj nežná kráľovná Oscarov Yeoh - tu je 100 záberov oscarovej módy

Ten v minulosti navrhoval a tvoril odevy pravidelne, neskôr však táto časť jeho tvorivosti ustúpila do úzadia foteniu. Fialový tubový model s hrubšími na živôtiku efektne prekríženými ramienkami okolo krku bol však veľmi dôstojným návratom. Zodpovedal Kimličkovej estetike a Adele Vinczeovej aj farebne veľmi pristal. K dokonalosti už chýbali len vlasy vypnuté a zvýrazňujúce líniu šije a krku.

Herec a model Adam Bárdy prišiel aj s manželkou...
Porotkyňa tanečnej šou a moderátorka Adela...
+12Herečka Dáša Šarközyová a jej partner Tony...

Medzi hostí večera zavítala aj minuloročná účinkujúca – herečka Kristína Svarinská, aktuálne hviezda seriálu Dunaj, k vašim službám. Pôvabná Kristína v minulosti viackrát potvrdila, že rada so štýlom experimentuje a nebojí sa ani mladistvejších či rebelskejších prvkov vo svojom obliekaní.

zväčšiť Herečka Kristína Svarinská prišla so svojím... Foto: TV Markíza
Kristína Svarinská Herečka Kristína Svarinská prišla so svojím kamarátom Samuelom Hošekom.

Tentoraz však stavila na maskulínnu inšpiráciu. Štylistka Lenka Škodová jej vybrala pánsky ladenú kombináciu saka, širších nohavíc a vesty, ktoré doplnili biele šnurovacie topánky na plochej podrážke. Celkový look bol však súčasne veľmi sexy. Postarali sa o to detaily, úprava vlasov, decentné líčenie, ale tiež napríklad fakt, že si vestu obliekla Svarinská na odhalené telo.

zväčšiť Porotca a choreograf Ján Ďurovčík so svojou... Foto: TV Markíza
Ján Ďurovčík so svojou manželkou Barborou Porotca a choreograf Ján Ďurovčík so svojou manželkou Barborou.

Sexy look predvádzala počas večera aj manželka choreografa a porotcu Jána Ďurovčíka Barbora, ktorá stavila na model strapcových krátkych šiat s asymetrickým lemom sukne a vínovo sfarbeným opaskom. Šaty pôsobili odvážne, no nie nepatrične. Ďurovčíková predvádzala príťažlivé nohy v tmavých lodičkách. Niežeby ich potrebovala opticky predĺžiť, ale bolo by zaujímavé vidieť, ako by to dopadlo, ak by namiesto lodičiek volila otvorené sandáliky.

lets dance, let´s dance, Čítajte viac V druhom kole to prišlo: Ďurovčík si buchol hlavu o pult, na parkete sa objavil 'nový' Koleník. Let's Dance opustila hviezda Druhej šance

Medzi hosťami nedeľňajšieho večera sa objavila aj modelka Bibiána Bárdy, manželka herca a modela Adama Bárdyho, či napríklad influencerka a štylistka Miroslava Dobiš Michalková alebo herečka Lucia Siposová. Viac si pozrite v galérii. Pozrite si aj exkluzívny rozhovor so štylistkou Let's Dance Zuzanou Kanisovou.

Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Lukáš Kimlička #Adela Vinczeová #Barbora Ďurovčíková #Bibiána Bárdy

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...