Toto sú najlepšie oblečené ženy týždňa! Dunn aj Wilde kráľovné polonahej elegancie či úchvatná 60-nička v róbe

Vďaka množstve podujatí bol aj uplynulý týždeň bohatý na príťažlivé, elegantné, sexy či štýlové módne kreácie. Časť z nich ste už na našich stránkach vidieť mohli, no oplatí sa ku nim vrátiť. Pridali sme však aj dámy, ktoré možno v tej zmesi udalostí trošku zanikli.

11.12.2022 20:00
Jourdan Dunn Foto: ,
Topmodelka Jourdan Dunn v kreácii Stephane Rolland Haute Couture.
debata

Hneď z úvodu týždňa sa množstvo známych žien objavilo na britských módnych cenách – bol to večer módy všehochutí a rozličných štýlov, pričom medzi pozvanými zaujali viaceré. Nás napríklad modelka Elsa Hosk v kombinácii tubovej sukne a podprsenkového topu Miu Miu, éterická a trošku „majkogurunuvská“ Paloma Faith v technicky precízne prepracovanej róbe Iris Van Herpen Haute Couture či herečka Suki Waterhouse v trblietavej disko kreácii s volánmi od Alexandre Vauthier Haute Couture.

Topmodelka Elsa Hosk a jej Barbie look v značke...
Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry a  Kerry...
+27Herečka Michelle Yeoh na podujatí Santa Barbara...

Absolútnou hviezdou podujatia sa však stala domáca (britská) topmodelka Jourdan Dunn, ktorej róba Stepháne Rolland Couture bola ukážkovou kombináciou krajčírskeho majstrovstva, opulentnosti a rafinovaného sexepílu. Hra s transparentným materiálom na vrchnej časti mohla dopadnúť lacno, ale nestalo sa tak. Táto „nahá hra rafinovanosti“ bola ukážková a výsledok veľmi pôvabný. (Mimochodom, Jourdan o deň neskôr zaujala aj na premiére Avatar: Cesta vody)

Jourdan Dunn Čítajte viac OBRAZOM: Ufónka v tangách Rita Ora, sexy Barbie Elsa Hosk aj úchvatná Dunn - britské módne Oscary nesklamali

Platilo to však napríklad aj o herečke a režisérke Olivii Wildeovej, ktorej stávka na semitransparentné šaty Dior patrila medzi tie sexi kreácie týždňa. Vo výsledku však voľba čiernych šiat s volánmi a španielskym nádychom bola veľmi dobrá a Wilde predviedla jeden z vydarených lookov posledných mesiacov.

zväčšiť Herečka a režisérka Olivia Wilde stavila na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde stavila na jeden zo svojich odvážnych lookov. Šaty boli z dielne značky Dior.

Na červenom koberci sa počas uplynulého týždňa vystriedali desiatky dám – dôvodom boli aj slávnostné premiéry či banketové akcie alebo výročné ceny. Napríklad herečka Kate Winslet zaujala v sedem rokov starých šatách Badgley Mischka, ktorej jej však aj po tomto čase sadli ako uliate. Na premiére filmu Avatar bola neprehliadnuteľná aj herečka Zoe Saldana v kreácii Alexander McQueen. Kým v Londýne bodovali dámy z Avataru 2, za veľkou mlákou to boli aj mnohé hollywoodske „veteránky“.

zväčšiť Herečka Angela Bassett na podujatí Celebration... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Angela Bassett Herečka Angela Bassett na podujatí Celebration of Black Cinema and Television 5. 12. 2022 v Los Angeles.

Vskutku úchvatne vyzerala 63-ročná herečka Angela Bassett v saténovo-flitrovanej róbe ružovej farby bez ramienok, ktorá zvýraznila jej figúru a ešte viac zdôraznila jej mladistvý šarm – málokto by tejto dáme tipoval takmer dôchodkový vek. Podobné platí aj o tri roky mladšej Michelle Yeohovej, ktorej ukážková voľba bielej róby Valentino Haute Couture bola na jednotku.

Carmen Electra Čítajte viac OBRAZOM: Doktorka Greyová šla do gala, Electre stačili flitre na hrudi a Shania Twain? Pomýlila si to s maškarným...

Biela farba je farbou nevinnosti a stavila na ňu aj žena, ktorej meno sa posledné dni nespomína práve v najpozitívnejšom kontexte. Keď však príde reč na módu, žiadna kritika nie je na mieste. Práve naopak. O koho ide? Asi tušíte, je to Meghan Markle, ktorá sa s manželom – princom Harrym objavila na vyhlásení cien v New Yorku, kde si prevzali ocenenie za boj proti rasizmu. A Meghan očarila v kreácii Louis Vuitton s odhalenými ramenami a veľmi čistými líniami a priam architekturálnym strihom.

zväčšiť Harry a Meghan na udeľovaní cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
harry a meghan Harry a Meghan na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.

Uplynulý týždeň však priniesol aj ďalšie výnimočné kreácie – medzi nimi napríklad dámy ako Jessica Chastain v róbe Armani Privé, herečka a tanečnica Sofia Boutella v modeli Chanel či herečku Lily Collinsovú na premiére hitu Emily in Paris v parížskej značke Saint Laurent. Všetky nájdete v našej galérii vyššie. A prehľad galérií minulého týždňa zase hľadajte tu. Sú pekne za radom…

Herečka Ellie Bamber na podujatí British...
Topmodelka Stella Maxwell.
+51Herečka Jodie Turner-Smith pózuje na British...
Herečka Zoe Saldana v kreácii Alexander McQueen...
Tvorcovia a herci z filmu Avatar: Cesta vody na...
+15Herec Sam Worthington a jeho manželka Lara...
Denise Richards na podujatí  Women in...
Paris Hilton na podujatí  Women in...
+12Issa Rae na podujatí  Women in Entertainment v...
Herečka Niecy Nash na vyhlásení cien People's...
Herečka Laverne Cox prišla na akciu People's...
+23Televízna hviezda Lisa Rinna v kreácii Saint...
Moderátorka Alexandra Orviská (vľavo) a bývalá...
Na predvianočný obed spojený s narodeninami...
+22Moderátorka Alexandra Orviská (vľavo) a lekárka...
Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry a  Kerry...
Vojvodkyňa Meghan a princ  Harry na udeľovaní...
+5Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry, Kerry Kennedy,...
Kráľ Karol III. prichádza v sprievode kráľovnej...
Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre...
+6Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre...
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke Celine...
Herec Dustin Hoffman a jeho manželka Lisa...
+17Socialite Paris Hilton na prehliadke Celine...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #najlepšie oblečené #Jourdan Dunn #Angela Bassett #Meghan Markle #Michelle Yeoh

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...