Mnohé ženy by naň radšej zabudli, ale tento trend je v plnej sile späť! Ak si líčite pery, potom... TAKTO!

Aj mnohé Slovenky si naň ešte dobre pamätajú. Bol to všadeprítomný trend - v podstate nutnosť denného líčenia. Niektoré dámy dokonca pristúpili ku kroku, ktorý dodnes ľutujú.

14.11.2022 14:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian na akcii Baby2Baby Gala.
debata

O čom je reč? o zvýraznenej kontúre pier – populárnom trende, ktorý najmä v deväťdesiatych rokoch ovládal svet a podliehali mu ženy bez rozdielu – od svetoznámych celebrít, medzi ktorými nechýbali členky Spice Girls, Pamela Anderson či supermodelky Cindy Crawford alebo Kate Moss, až po obyčajné ženy.

Gigi Hadid Čítajte viac Piercingy, príčesky, tmavé pery aj zvodné oči: Keď sa hviezdy (ne)odtrhnú z reťaze, vyzerá to aj takto

Kontúrovacia ceruzka (zásadne o dva až tri odtiene tmavšia ako farba pier a rúžu) bola pevnou súčasťou kozmetickej výbavy bežnej ženy – niektoré si dokonca chceli situáciu uľahčiť a nechali si kontúry okolo pier vytetovať (čo určite oľutovali). Posledné mesiace však naznačujú, že trend zvýraznenej a tmavšej kontúry pier sa vracia v plnej sile. A jeho ambasádorkami nie je nik iný ako práve svetoznáme hviezdy, ktorými sa určite budú inšpirovať opäť mladé dievčatá a ženy po celom svete.

Modelka a herečka Iris Law upravená...
Doja Cat a jej óda na sladké deväťdesiate roky...
+9Podnikateľka a televízna hviezda Kylie Jenner a...

Na víkendovom gala Baby2Baby Gala sa s výraznou kontúrkou na perách objavila napríklad Kim Kardashian či jej sestra Kylie Jenner. Iba o pár hodín neskôr sa dala vidieť s kontúrovacou ceruzkou tmavšou o dva tóny ako pery zase speváčka Rita Ora na vyhlásení cien MTV EMA 2022.

zväčšiť Doja Cat a jej óda na sladké deväťdesiate roky... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Doja Cat Doja Cat a jej óda na sladké deväťdesiate roky - mejkap so silnou kontúrkou na perách a výrazným líčením očí dopĺňa ešte bizarný "aguilerovský" účes, ktorý evokuje popovú kultúru polovice a konca 90-tych rokov.

Kontúrka okolo pier a inšpirácia estetikou deväťdesiatych rokov však nechýba už ani vo výbave herečiek či modeliek. Možno tak trochu ako poctu vlastnej mame používa kontúrovaciu ceruzku Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny a nedávno sa takto nalíčená objavila v spoločnosti aj Jennifer Lopez, používa ju Ariana Grande, Doja Cat alebo Lizzo či Iris Law. Či sa aj vy zaradíte k dámam, ktoré skúsia tento „retro“ trend? To necháme na vás.

Inšpirácie však určite nájdete okolo (a aj na našich stránkach) viac ako dosť. Pozrite si aj galérie zo spomenutých akcií Baby2Baby Gala či MTV Europe Music Awards 2022.

Herečka a podnikateľka Jessica Alba v kreácii...
Speváčka Kelly Rowland v róbe Georges Chakra na...
+29Herečka Jenna Dewan a jej manžel Steve Kazee...
Dagi Bee pózuje na vyhlásení hudobných cien MTV...
Speváčka Taylor Swift v kreácii David Koma.
+11Speváčka Rita Ora na vyhlásení hudobných cien...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Lourdes Leon #trend #pery #kontúrovacia ceruzka #Kylie Jenner #Lizzo

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...