Pokračovanie článku: Móda zo Slávika: Písařovicová či Rolins ako hviezdy štýlu, Ledeckej snaha na pol ceste a Farna s Ceterovou šliapli vedľa

zväčšiť Ewa Farna počas 60. ročníka ankety Český slávik. Foto: Profimedia
Ewa Farna Ewa Farna počas 60. ročníka ankety Český slávik.

Ewa Farna predviedla kombináciu výrazného modrého elastického kompletu s rukavicami, ktorý doplnilo sako so zaujímavo riešeným zapínaním pošívané kryštálovými slzičkami a tiež výrazná koruna zdobiaca hlavu. Samotná Farna komentovala na svojom Instagrame, že očakáva, ako ju budú médiá za túto voľbu kritizovať a prirovnávať ju k soche slobody alebo rozprávať o svätožiare. Skôr by som povedal, že outfit bol akousi počeštenou snahou o mix novej estetiky značky Balenciaga, Kim Kardashianovej a Beyoncé Knowlesovej a bol veľmi snaživou verziou o to priblížiť sa súčasným popstars a ich prezentácii na podobných cenách na svetovej úrovni. Môj najväčší problém v tomto prípade však ani tak nie je s výsledkom, ako jeho uveriteľnosťou na samotnej nositeľke. Farna mi absolútne nepripadá ako hudobná hviezda, ktorej sú podobné prezentácie prirodzené a to sa podpisuje na rozpačitom výsledku.

zväčšiť Modelka Lela Ceterová a jej outfit na 60.... Foto: Profimedia
Lela Ceterová Modelka Lela Ceterová a jej outfit na 60. ročníku Českého slavíka.

Ten bol diskutabilný aj v prípade modelky Lely Ceterovej – hoci, na druhej strane bol aspoň uveriteľný. Ceterová bola pravdepodobne stopercentne sama sebou. Alebo aspoň stopercentnou verziou toho, ako sa najradšej sama vidí. A pravdou tiež je, že žien, ktorým sa páči podobná estetika, je mnoho. Aj na zahraničných hudobných cenách. Nič to však nemení na tom, že či pôjde o Grammy, Brit Awards alebo Českého slávika – toto bude vždy kombinácia, pri ktorej spomenúť slovo „móda“ je svätokrádež. S módou nemá nič spoločné.

Speváčka Dara Rolins na jubilejnom 60. ročníku...
Speváčka Monika Bagárová v šatách z dielne...
+26Slovenská dizajnérka a influencerka Vanda Janda...

Dara Rolins exkluzívne: Prežívam ten najplnší vzťah! Môj partner chápe, že sú veci, ktorých sa nevzdám kvôli nikomu

Video

VIDEO: Veľký rozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej práci, súkromí, o láske, rodine, o komunizme, úspechu, možnostiach či budovaní značky aj plánoch do budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #Lucie Bílá #Monika Bagárová #trend #Ewa Farna #Dara Rolins #Český slávik #Ester Ledecká #Lela Ceterová #Daniela Písařovicová

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...