Denimová Katy Perry, Taylor-Joy v modrej koži a trblietavá Blunt! Toto sú TOP módne looky týždňa

Posledné týždne sa koná množstvo podujatí v rámci sveta filmu, šoubiznisu a módy, na ktorých sa je na čo pozerať.

13.11.2022 00:00
Emily Blunt Foto:
Herečka Emily Blunt na predstavení seriálu 'The English' v New Yorku. Oblečená v medených trblietavých šatách z dielne Prada, ktoré doplnili aj lodičky rovnakej značky.
debata

Uplynulých sedem dní prinieslo niekoľko výrazných štýlových momentov na červených kobercoch, v rámci vyhlásenia výročných cien, na filmových či seriálových premiérach alebo módnych akciách. Nie o všetkom z toho môžeme písať, určite by sme však radi upozornili aj na štýl známych žien, na ktoré v uplynulých dňoch nezostalo viac priestoru. Ktorá zažiarila? Ktorá prekvapila? A čo zostane v pamäti ako štýlový hajlajt týždňa?

Herečka Anya Taylor-Joy v kožených šatách...
Katherine Ryan na vyhlásení cien magazínu...
+22Speváčka a herečka Cynthia Erivo v kreácii z...

K tým hajlajtom bude nepochybne patriť galavečer CFDA Awards, na ktorom sa zišla módna aj šoubiznisová elita. Prišli desiatky slávnych žien, dobre oblečených žien – nás medzi nimi však výnimočne zaujala napríklad herečka Katie Holmes v trblietavej strapcovej kreácii Jonathan Simkhai či herečka Christina Ricci v modeli Rodarte.

zväčšiť Speváčka Katy Perry v denimovej kombinácii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Katy Perry Speváčka Katy Perry v denimovej kombinácii Marques Almeida.

Na hudobných cenách CMA venovaných country žánru to muselo byť aj o denime – konieckoncov, country kovbojská estetika z tohto materiálu vychádza. Poctu jej vzdala svojou denimovou kreáciou Marques Almeida speváčka Katy Perry. Z celkom iného súdka bol potom model herečky Jessicy Chastainovej. Išlo o pompéznu a luxusnú róbu Gucci. Do tretica zaujala aj speváčka Kelsea Ballerini. Žiarivou modrou róbou, ktorá nemala premiéru. A dokonca v nej prišla iná dáma. Škandál? Áno! Ale so štýlom.

Khloe Kardashian (vľavo) a Kim Kardashian Čítajte viac OBRAZOM: Módne ceny ovládli slávne ženy - Kardashian v latexe, nestarnúca Cher aj sotva oblečená Fox

V modrých tónoch bola neprehliadnuteľná aj na slávnostnej premiére novinky The Menu herečka Anya Taylor-Joy, ktorej šaty Alexander McQueen z kože vyzerali špičkovo. Aj blondínka v nich. Iná premiéra minulého týždňa patrila aj očarujúcej Emily Bluntovej, ktorú obliekla do medeného lesku značka Prada. A na premietaní seriálu Fleishman is in Trouble zaujala zase herečka Claire Danes. Vo voľnom bielom modeli Zac Posen.

zväčšiť Herečka Anya Taylor-Joy v kožených šatách... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Anya Taylor-Joy v kožených šatách Alexander McQueen Herečka Anya Taylor-Joy v kožených šatách Alexander McQueen a jej kolega Nicholas Hoult predstavili v Londýne film 'The Menu'.

Všetky uvedené a mnoho ďalších nájdete v našej galérii TOP lookov týždňa. Mimochodom, nechýba medzi nimi ani známa Češka a Slovenka. A keby ste mali chuť na ďalšie galérie, kliknite na druhú stranu.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Katy Perry #móda #Emily Blunt #trend #Jessica Chastain #look #top #Anya Taylor-Joy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...