Luxusné, sexy a stále ultrapopulárne! Čižmy nad kolená sú aj túto sezónu hitom, tu je 15 tipov

Sezóna čižiem je už v plnom prúde a v portfóliu trendových modelov na túto sezónu už tradične nechýbajú ani tie najodvážnejšie a najsexy.

08.11.2022 00:00
Čižmy nad kolená Zara Foto:
Čižmy nad kolená Zara, predávajú sa za 59,95 eura.
debata

Áno, reč je o modeloch čižiem nad kolená, ktoré sa opakovane vracajú do dámskej pozornosti a rovnako aj do ponuky značiek s príchodom jesennej a zimnej sezóny. Čižmy nad kolená nepatria medzi modely, ktoré si dovolí každá dáma (a ktoré sa každej dáme páčia) – ak však patríte do skupiny, ktorá je ich fanúšikom, prípadne sa považujete za módnu experimentátorku a nadšenkyňu, v tom prípade by ste ich obchádzať nemali.

Topánky na platformovom podpätku Čítajte viac Trochu nostalgie, ešte viac odvahy! Toto je topánkový hit jesene, obujte si 'Mary Jane'

Popri klasických modeloch v čiernej farbe, či už elasticky obopínajúcich nohu alebo voľnejších a tak trochu evokujúcich masívnosť rybárskych čižiem, sa tento rok výrazným spôsobom presadili čižmy z denimového materiálu. Sú ideálne na prechodné obdobie medzi najväčšími mrazmi a mokrým počasím a relatívne príjemnou jeseňou. A tiež sú jedným z najsexi kúskov v ponuke dámskej obuvi. Hoci aj s príchuťou estetiky 80-tych rokov.

Čižmy nad kolená Liu Jo, predávajú sa za 249,90...
Čižmy nad kolená z denimu Zara, predávajú sa za...
+12Čižmy nad kolená H&M, predávajú sa za 59,99 eura.

Pred dámy klasickejšieho zamerania sú určené potom modely s klasickým strihom a jednoliatou farbou. Popri čiernej môžete skúsiť aj sivú, hnedú, prípadne výraznejšie farebné tóny ako žltá, oranžová či fuksiová. Na komfortné prechádzky zimným mestom sú potom určené najmä modely na plochej podrážke, ktorá je často masívna, ba priam platformová. Dezén topánky je zvyčajne lakovaný alebo výrazne lesklý, čo im dodáva mierne futuristický nádych.

Vybrali sme pre vás 15 tipov. Nech sa páči, pozrite si ich v našej galérii vyššie.

Herečka Sydney Sweeney prišla v kreácii...
Paris Hilton a jej manžel Carter Reum, ktorý je...
+57Speváčka Rosé z formácie Blackpink v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #obuv #trend #čižmy #nad kolená #zima 2022

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...