Dámy aj páni, všetci noste ružovú, odkazuje slávna značka! Pomáha jej krásna Zendaya aj Lewis Hamilton

Zachytili ste ju počas posledných mesiacov určite - o popularite špeciálneho odtieňa ružovej farby, s ktorou prišiel slávny taliansky ateliér, sme informovali viackrát aj my. Teraz sa k širokej populácii dostáva aj kampaň. Ako inak, v ružových farbách.

08.08.2022 14:00
Zendaya Foto: ,
Zendaya na prehliadke šou Valentino v rovnakej farbe, v akej bola prezentovaná módna šou.
debata

Talianska značka Valentino skutočne masívne zasiahla odevný trh a vývoj tohtoročných trendov, keď pred pár mesiacmi jej dizajnér Pierpaolo Piccioli predstavil takmer polovicu svojej kolekcie v jednej farbe. Odtieň dostal názov Pink PP (PP podľa iniciálok návrhára) a vzal útokom naozaj všetky červené koberce tých najdôležitejších spoločenských a šoubiznisových podujatí. Okrem toho sa popularite výrazného, priam neónového odtieňa ružovej farby neubránili ani ďalšie značky – hoci nepracovali s presným farebným tónom ako je PP Pink, inšpiráciu a často priam veľmi vernú podobnosť mnohé nezapreli.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya)

Tak trošku paradoxom je, že vlastne až po niekoľkých mesiacoch „vlády ružovej“ prichádza taliansky módny dom aj s reklamnou kampaňou na akutálnu kolekciu v odtieňoch ružovej. Jednotlivé kúsky, ktoré mohli obliekať celebrity či influenceri, sa konečne dostanú do masového predaja a je viac ako možné, že možnosť ich kúpy ešte predĺži ružový trend na niekoľko ďalších mesiacov.

Herečka Reese Witherspoon na premiére v kreácii Emilia Wickstead. Čítajte viac Skúsili ste už farbu tohto roka? Toto je 15 celebrít, ktoré vás presvedčia, že by ste mali...

V tom rozhodne môžu pomôcť aj slávni ambasádori, ktorých ateliér oslovil do reklamnej kampane. Pred objektívy a do reklamy Valentino sa opäť vrátila slávna speváčka a herečka Zendaya, ktorá už v minulosti nafotila sériu reklamných materiálov pre brand. O tom, že ružová nie je len pre dámy, potom presviedča aj slávny pretekár – jazdec F1 Lewis Hamilton, ktorý sa nikdy nezľakol žiadneho z módnych experimentov. V reklame, ktorá sa objavila na sociálnych sieťach a najbližšie mesiace bude aj v časopisoch či online, je od hlavy po päty oblečený v intenzívnom ružovom tóne, pričom rovnakou farbou natiera aj stenu a tvorí nápis za ním.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lewis Hamilton (@lewishamilton)

„Jednofarebná, odvážna, silná, fluidná, extravagantná, jedna farba sumarizujúca všetko, čo sa mi v móde páči a všetko, čo som sa rozhodol reprezentovať: oslobodenie sa od všednosti, priestor byť sám sebou, hlasný symbol rovnosti a lásky," tak vidí Pierpaolo Piccioli svoju ružovú, s ktorou momentálne dominuje časti módnych trendov vo svete.

Pre portál WWD.com tiež uviedol, že výber ambasádorov vychádzal práve z toho, že reprezentujú presne také hodnoty, aké by chcel svojou farbou vyjadriť aj on. "Zendayu a Lewisa som si vybral pre Pink PP z rovnakého dôvodu, prečo som vytvoril túto farbu – sú to nádherné duše, ktoré využívajú svoj hlas a talent na zjednotenie, integráciu a budovanie niečoho, čo má zmysel.“

Herečka Reese Witherspoon na premiére v kreácii...
Herečka Anne Hathaway preds štartom šou...
+12Herečka Maya Rudolph na premiére seriálu Loot v...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #reklama #Valentino #ružová #Zendaya

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...