Čo hovorí výber oblečenia o vašej osobnosti. Budete poriadne prekvapení odpoveďou

Veci a farby, ktoré na seba obliekate nevypovedajú len o módnych trendoch a vašej inklinácii k istému štýlu obliekania. Hoci máte telo zakryté, odhaľujete šatami svoju dušu. Čo teda ukazujete tým, čo nosíte?

18.07.2022 11:30
žena, kučeravé vlasy, úsmev, dôchodkyňa Foto:
Modrá je vždy skvelá voľba.
debata

Čierna

Ak siahnete najčastejšie po tejto farbe, ste človek pokojný, ktorý sa často uzatvára do vlastného sveta. Čierna je populárna aj v móde, pretože je klasická a elegantná,“ hovorí Tegan Connor, módna manažérka odevnej spoločnosti.

Biela

Biele oblečenie vám môže pomôcť vyzerať čisto a nevinne. Môže to tiež naznačovať, že ste organizovaný a orientovaný na detaily. Avšak pozor, príliš veľa bielej môže naznačiť, že budete pôsobiť nudne a monotónne. Preto ak takou nie ste, šup pár veselých doplnkov.

Modrá

Modrá je jednou z najbežnejších farieb oblečenia. Ale preferujú ju ľudia, ktorí sú pokojní. Tento výber tiež naznačuje čestnosť a dôveryhodnosť, čo sú skvelé vlastnosti. Modrá je vždy skvelá voľba. Aj preto sú zamestnanci nemocníc, často v modrej. Upokojujú aj pri vybičovaných emóciách.

Zelená

Zatiaľ čo zelená je upokojujúca farba, ktorá je príjemná pre oči, je to tiež farba, ktorá reprezentuje prírodu. Ak chcete vyzerať úplne prirodzene, zelená je správna cesta. Obliekajú si ju ľudia, ktorí majú radi pohodu, a život vlastnou cestou. Avšak pozor, zelená je aj farbou peňazí aj závisti a chamtivosti, preto si dávajte pozor, aby ste na sebe nemali príliš veľa, najmä v sýtom odtieni. Môžete o sebe prezradiť viac, akoby ste chceli.

Michelle Yeoh Čítajte aj Leto v odtieňoch žltej aj oranžovej: Tieto slávne dámy ich nosia s vkusom, inšpirujte sa

Červená

Červená je farbou akcie, sily a vášne. Naznačuje, že nie ste súčasťou davu, chcete byť výnimočný aj pútať pozornosť. Červená zvyšuje srdcovú frekvenciu a preto sa nehodí všade. Je to farba odvážna pre odvážnych ľudí, ktorí sa neboja pobiť so životom, ale život samotný milujú. Aj všetko, čo s ním súvisí.

Ružová

Ružová je tiež farbou vášne, podobne ako červená. Ale o niečo jemnejšia, hravejšia, taká menej nápadná. Je to aj farba, ktorá naznačuje, že ste nielen vášnivá, ale aj zraniteľná a samozrejme dievčenská.

Žltá

Jasná farba, ktorá predstavuje slnko. Môže to znamenať, že ste bystrý a veselý. Žltá je tiež farba, ktorá môže naznačovať strach, takže ak sa cítite bojazlivo alebo hanblivo, vyhnite sa jej. Ľudia to môžu ľahko zneužiť. „Navyše žltá je dosť náročná pre oči, preto je dobré ju vždy riediť inými farbami,“ dodáva Tegan Connor.

Video

VIDEO: So štylistom Alexandrom Lindovom sme sa zhovárali o štýle Slovákov, vnímaní vkusu, ale aj o módnych prešľapoch či naopak prirodzenom talente našinca pre módu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #módne trendy #oblečenie #osobnosť #farby #vlastnosti #výber farby

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...