Dlhé nohy, štíhle figúry, krásne tváre! Kocianová či Hlaváčková - takto žiaria slovenské krásky

Nedávne vyhlásenie výsledkov slovenského finále modelingovej súťaže bolo miestom koncentrácie krásnych žien. Nechýbali ani víťazky z minulosti. Hoci od triumfu niektorých z nich uplynula viac ako dekáda, vyzerajú stále očarujúco.

16.06.2022 09:15
debata
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová Schwarzkopf na vyhlásení výsledkov Elite Model Look Slovakia 2022 v Zrkadlovej sieni Primaciálného paláca v Bratislave.

V bratislavskej Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca sa v rámci slovenského finále súťaže Schwarzkopf Elite Model Look objavila jeho ambasádorka Michaela Kocianová. Jediná dáma zo Slovenska, ktorá v minulosti predvádzala pre značku Victoria's Secret, zvolila kombináciu ružovej pyžamovej blúzky a širokých nohavíc z dielne slovenskej značky Hellenski. Efekt bol ukážkový. Trenčanka doplnila sexy rafinovaný look iba jednoduchou úpravou dohladka začesaných vlasov a jemným mejkapom. Nechýbali detaily v podobe šperkov v dekolte či na ušiach a tiež štrasové kamienky na sandálikoch.

Riaditeľ súťaže Saša Jány (piaty zľava) a...
Pohovory na slovenskom kole súťaže Elite Model...
+11Modelka Michaela Hlaváčková Brezovská.

Kocianovej kolegyňa Sasha Gachulincová, ktorá sa okrem modelingu presadila posledné roky aj ako moderátorka a je častým hosťom televíznych šou, zvolila na podujatie krátke šaty s psychedelickým károvaným vzorom a dlhými rukávmi s riasenám a zvýraznenými ramenami. Gachulincová v modeli odhalila nádherné nohy, ktorým ešte opticky na dĺžke pridávali sandáliky s takmer priehľadnými remienkami. Šaty doplnil efektný výčes s drdolom tak trošku v nálade 90-tych rokov. Slovenská kráska pôsobila ako klasická topmodelka z éry tých najslávnejších dám začiatku 90-tych rokov.

Topmodelka a moderátorka Sasha Gachulincová.
Topmodelka a moderátorka Sasha Gachulincová. Topmodelka a moderátorka Sasha Gachulincová.

Ako sa obliekla Michaela Hlaváčková Brezovská a Barbora Brušková? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #modelky #Michaela Kocianová #Michaela Hlaváčková #Barbora Brušková #Sasha Gahulincová

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....