Pokračovanie článku: Mini, maxi, do kancelárie aj na dovolenku! Toto je 9 šiat leta 2022, inšpirujte sa celebritami

Herečka Virginie Efira si obliekla elegantný... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Virginie Efira, šaty leta 2022 Herečka Virginie Efira si obliekla elegantný model puzdrových šiat s odvážnejším dekoltom a aplikáciou na trojštvrťových rukávoch. Takýto model ocení nejedna dáma v biznise. Samozrejme, ideálne s topom oblečeným pod šatami.

Puzdrové šaty obstoja vždy. Aj v letnom počasí. Napríklad francúzska herečka Virginie Efira v jednom modeli doslova uhranula festival v Cannes. Stačil len jemný výstrih a hravé dekoratívne detaily na trojštvrťových rukávoch. Príťažlivá kráľovná elegantných modelov (a doslova kráľovná) je španielska kráľovná Letizia.

653721833 Čítajte viac Keď sa dedia nádherné šaty v rodine... Kráľovná Letizia v róbe od svokry a princezná Victoria, toto má od mamy!

Jej biely model s florálnou potlačou, v ktorom sa nedávno objavila na oficiálnej audiencii katarského šejka v Madride, bol naozaj ukážkový. Ak si kúpiť toto leto iba jedny šaty (do práce alebo na letnú svadbu!), potom skúste hľadať niečo podobné.

Tretím typom je model Alexander McQueen od herečky Tang Wei, ktorá sa zahrala s klasickou siluetou a obľúbeným efektom tie-dye (teda batiky). Viac v galérii.

Herečka Drew Barrymore a jej model voľných...
Herečka Virginie Efira si obliekla elegantný...
+6Herečka Vicky Krieps v jednoduchých, no pritom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #móda #trend #Anne Hathaway #Megyn Kelly #Virginie Efira

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...