Mini, maxi, do kancelárie aj na dovolenku! Toto je 9 šiat leta 2022, inšpirujte sa celebritami

Neexistuje len jeden jediný, trendov v letných šatách je viac ako dosť a vybrať si môže naozaj každá dáma. Inšpiráciu sme našli pre vás u známych hviezd.

07.06.2022 00:00
debata
Herečka Drew Barrymore a jej model voľných...
Herečka Virginie Efira si obliekla elegantný...
+6Herečka Vicky Krieps v jednoduchých, no pritom...

Pred nástupom leta sa mnoho žien zamýšľa nad tým, na aké šaty staví práve tento rok. Vytiahnete zo skrine obľúbené z minulého či predminulého roka, alebo sa chystáte skôr na nákupy podľa najnovších trendov? Obe možnosti sú správne, pretože sú vaše. My vám pomôžeme aspoň s navigovaním, ktorým smerom sa v letnej móde dámskych šiat uberať.

zväčšiť Moderátorka a novinárka Megyn Kelly predvádza... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Megyn Kelly, šaty leta 2022 Moderátorka a novinárka Megyn Kelly predvádza úpletový model midišiat. V lete oceníte strih aj odhalené ramená, úpletový materiál je veľmi komfortný a pritom zvýrazní príťažlivé krivky.

Túžite byť romantická alebo sexi? V takom prípade si móda pýta výraznejšiu farebnosť, ľahšie materiály, niekedy možno semitransparentné alebo tiež hladké a lesklé, osvedčené sú tiež úplety, ktoré figúru zvýraznia a akcentujú ženské krivky.

V prípade, že viac ako o sexepíl sa snažíte o romantiku, skúste to s dekoratívnymi detailmi. Plisé, volániky, splývavá silueta, jemnosť a ženskosť – pracovať treba so všetkým uvedeným. Príkladom môžu byť dámy ako Jessica Szohr alebo moderátorka Megyn Kelly. Obe pritom ukazujú, že ich modely sú aj komfortné na nosenie. Treťou dámou, ktorej romantický look inšpiruje, je juhokórejská herečka Lee Ji-eun.

Populárne je aj retro, inšpiráciou sú slávne hviezdy – kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #móda #trend #Anne Hathaway #Megyn Kelly #Virginie Efira

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...