Prirodzená krása s jemným dotykom líčidiel? Skúste to podľa nemeckej modelky, zabodujete

Hviezdy v Cannes majú k dispozícii tých najlepších vizážistov a je to vidieť. Zároveň však bežnú dámu poteší, že oslnivý mejkap nemusí byť zložitý.

23.05.2022 11:00
Toni Garrn Foto:
Nemecká topmodelka Toni Garrn na premiére filmu Top Gun: Maverick predviedla minimalistické líčenie, ktoré však zvýraznilo jej prirodzenú krásu a jednoltivé črty ako veľké oči či plné pery.
debata

Potvrdila to aj nemecká topmodelka Toni Garrn, ktorá sa už niekoľko dní nachádza na Azúrovom pobreží. Ako jedna z ozdôb červeného koberca sa objavila aj na premiére novinky Top Gun: Maverick ešte minulý týždeň.

Jej večerný look bol pritom ukážkou minimalistického, priam nahého mejkapu, ktorý kladie dôraz na prirodzenú krásu, udržiavanú a zdravú pokožku a akcentuje jednotlivé výrazné črty.

Anne Parillaud Čítajte viac Brutálna Nikita ako dáma po 60-ke vyzerá skvelo! Nalíčte sa podľa nej, úspech je zaručený

V prípade 29-ročnej modelky to boli najmä pery, ktoré vyslovene zaujali. O líčenie sa opäť postarala značka Dior, pričom na ústach niekdajšej hviezdy Victoria's Secret bol použitý jemný odtieň, ktorý už z názvu napovedá svoj prirodzený tón. Ide o produkt Rouge Dior Baume a odtieň Nude Look.

zväčšiť Paletka očných tieňov Palette 5 Couleurs... Foto: archív značky DIOR
Dior, líčenie Paletka očných tieňov Palette 5 Couleurs Couture, odtieň 729 Rosa Mutabilis a kolorovaný balzam-rúž na pery Rouge Dior Balm, odtien 100 Nude Look fini satin.

Zvyšok líčenia bol ladený do ružových tónov, s ktorými zvyknú ženy narábať veľmi opatrne, lebo majú pocit, že na pleti až tak nefungujú. Toni Garrn je opäť jasný príklad, že sa môžu mýliť. Ružovkasté tóny z paletky očných tieňov, konkrétne kombinácie Rosa Mutabilis, oči otvorili a dodali celkovo tvári svieži a decentný look.

Viac o líčení hviezd si môžete pozrieť aj v nasledujúcej galérii.

Nemecká herečka Emilia Schule stavila na veľmi...
Herečka a členka poroty Jasmine Trinca stavila...
+4Herečka Eva Longoria stavila na klasickú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Dior #mejkap #Toni Garrn #Cannes 2022

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Nezabúdajte na raňajky, bude sa vám cez deň lepšie pracovať.
Či už pracujete z domu alebo v práci snažte sa...