11 najlepších líčení z Oscarov: Cruz aj Kidman sú očarujúce veteránky, absolútna kráľovná? Táto dáma...

Líčenie a úprava na oscarový večer musí byť bezchybná. Podarilo sa to viacerým dámam. Vybrali sme jedenástku tých NAJ.

28.03.2022 06:33
debata (1)
Herečka Nicole Kidman stavila na výraznejší...
Herečka Zendaya a jej dokonalá rozjasnená pleť...
+8Herečka Lupita Nyong'o.

Na červenom koberci už majú početné skúsenosti a tak vlastne sa ani neočakávalo, že by mohli sklamať, herečky Nicole Kidman a Penelope Cruz (dvojica nominovaných) zaujala nielen šatami, ale aj mejkapom a účesmi.

Prvá menovaná je známa svojou svetlou pleťou. K nej v ostrom kontraste pridala výraznejší rúž a vížazisti jej zvýraznili mihalnice. Pleť pôsobila ako nenalíčená, čo je, samozrejme, len zdanie. Naopak, španielska herečka Penelope Cruz silnejší mejkap pravidelne priznáva. Spravila tak aj tentoraz – s dôrazom na oči a viečka, ktoré sa opäť dočkali tmavších a dramatických tónov. Oko však bolo vytieňované a otvorilo sa. K nim pridali vizážisti pery v telovom tóne, no zvýraznené kontúrovacou ceruzkou.

zväčšiť Herečka Penelope Cruz s jej výraznými očami,... Foto: SITA/AP, Jae C. Hong
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz s jej výraznými očami, ktoré nalíčili v čokoládovo-bronzových tónoch. Pery sú telové, zvýraznené kontúrovacou ceruzkou.

Spomedzi mladších dám zaujala nepochybne Kristen Stewart s jej provokatívnejšou „grungeovou“ úpravou. Vlasy pôsobili akoby jemne mokré, oči boli zvýraznené tieňovaním aj linkou a pery mali prirodzený, trochu hnedastý tón. Nahý mejkap dominoval na tvári Caitriony Balfeovej, ktorá pôsobila akoby sa takmer ani nenalíčila. V spojení s róbou Louis Vuitton to však pôsobilo efektne.

Herečka a speváčka Zendaya na červenom koberci...
Herečka Zoe Kravitz v šatách z dielne Saint...
+58Herečka Naomi Scott na vyhlásení Oscarov v...

Jednu z najpôvabnejších podôb už tradične predviedla herečka Zoe Kravitz, ktorej krásnej tvári dominuje výraznejšie obočie a mierne pretiahnutý pohľad, ktorý ešte zvýrazňuje linka. Plné krásne pery si tentoraz opäť nechala takmer nedotknuté – teda aspoň tak pôsobili.

zväčšiť Kristen Stewart stavila na grungeovú úpravu s... Foto: SITA/AP, Jae C. Hong
Kristen Stewart Kristen Stewart stavila na grungeovú úpravu s rozpustenými vlasmi, výraznejším líčením očí a hnedo-ružovými perami.

Ani jedna z uvedených dám však nemohla konkurovať hviezde, ktorej celková úprava bola jednoducho úchvatná. Ktorá dáma to bola? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Penelope Cruz #Nicole Kidman #líčenie #Oscar #Zendaya

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...