Andie MacDowell sa teší: Moja dcéra je super cool, v móde mi vždy poradí

Herečka Andie MacDowell (62), hviezda komédie Štyri svadby a jeden pohreb, má dve dcéry - Rainey Qualley (31) a o štyri roky mladšiu Sarah Margaret Qualley.

18.03.2022 11:00
AFI Awards Luncheon Foto: ,
Margaret Qualley a Andie MacDowell na aktuálnej snímke.
debata

A práve od mladšej z nich dostáva slávna hviezda módne tipy, ktoré u nej fungujú. Prezradila to v rozhovore pre magazín ‚The Cut‘. „Myslím si, že moja dcéra je veľmi módna a super cool. Vždy sa jej pýtam na jej názor, ako má človek o týchto veciach premýšľať. Teraz sa na ňu naozaj pozerám ako na dospelú,“ prezradila.

Pre 62-ročnú herečku, ktorá má s bývalým manželom Paulom Qualleym ešte syna Justina (35), je pocit cítiť sa krásna dôležitý. Roky je tvárou značky L'Oréal Paris a tak ženám odporúča produkty, ktoré ona sama používa. Aktuálne je to tónovací balzam na pleť 4 v 1 L'Oréal Paris Age Perfect. „Zvyčajne nemám rada na pleti podkladovú bázu, myslím si, že je naozaj ťažké nájsť takú, ktorá zlepšuje vašu pleť. Tento produkt pleť zvlhčuje, takže je naozaj ľahký,“ opísala svoju voľbu.

Herečka Andie MacDowell a rok 1997, jej ležérne...
Herečka Andie MacDowell a rok 1998, keď sa...
+6Herečka Andie Macdowell na zábere z roku 2000 s...

O svoj vzhľad sa stará, ale silou-mocou proti prírode rozhodne nebojuje, čo je vidieť aj na červených kobercoch. Vrásky k jej veku jednoducho patria a herečka sa za ne nehanbí. "Starnúť je pekné. Nemusíme sa za to hanbiť,“ opísala MacDowell pred časom pre magazín Hello!.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andie Macdowell

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...