Kučerová v kráľovskej modrej, Štefánková zvodná v červenom: Takto vznikajú ich šaty na Krištáľové krídlo!

Minulý rok to bola dramatická čierna, tento siahli po farbách. Slovenská dizajnérka Michaela Ľuptáková sa opäť podujala na prípravu večerných rób pre moderátorku galavečera Krištáľové krídlo. Novinkou je, že budú hneď dve.

11.03.2022 06:00
Michaela Ľuptáková a Adriana Kučerová Foto:
Dizajnérka Michaela Ľuptáková (vpravo) s opernou speváčkou Adrianou Kučerovou pri príprave šiat na galavečer Krištáľové krídlo.
debata

Okrem ostrieľanej a obľúbenej tváre z RTVS Janette Štefánkovej sa moderátorskej role ujme aj sopranistka Adriana Kučerová. Obe dámy sa už niekoľko týždňov stretávali so známou slovenskou návrhárkou, ktorá pre ne pripravila večerné modely šiat.

„S Krištáľovým krídlom spolupracujem už dlhšie, na jeho pódiu mohli diváci v mojich šatách vidieť okrem Janette Štefánkovej aj Janu Kirschner v predošlých ročníkoch," prezradila pre médiá Ľuptáková. "Krištáľové krídlo a jeho posolstvo je mi veľmi blízke, nakoľko mám rada jedinečných ľudí, a teší ma, že aj ľudia mimo kamier majú platformu, kde vedia byť ohodnotení,” doplnila tiež módna autorka, ktorá pravidelne oblieka napríklad aj Adelu Vinczeovú či herečku Zuzanu Fialovú.

Dizajnérka Michaela Ľuptáková (vľavo) s...
Dizajnérka Michaela Ľuptáková (vpravo) s...
+6V ateliéri dizajnérky Michaely Ľuptákovej.

Väčšina jej klientiek, bežných aj tých celebritných, sa ku Ľuptákovej opakovane vracia. Platí to aj pre tvár spravodajstva Štefánkovú. „So Janette sme už taký tandem. Poznáme sa dlhšie, dôverujeme si a vždy vieme jedna od druhej, čo chceme. Tento rok bude Janette nečakane vo výraznej červenej, no v o to jednoduchšej siluete, ktorá bude ozvláštnená drapériou cez hornú časť šiat. Akcent sústredíme na vrchnú časť šiat, tú ktorú je na obraze najčastejšie vidieť. Okrem toho som chcela zachovať protokolárnosť daného galavečera, a preto Janette nie je príliš odhalená,” upresnila pre médiá dizajnérka.

zväčšiť Dizajnérka Michaela Ľuptáková (vpravo) s... Foto: Archív Krištáľové krídlo
Michaela Ľuptáková a Janette Štefánková Dizajnérka Michaela Ľuptáková (vpravo) s moderátorkou Janette Štefánkovou pri príprave šiat na vyhlásenie cien Krištáľové krídlo.

Druhou moderátorkou večera, ktorú tiež obliekla Ľuptáková, bude operná diva Adriana Kučerová. Pre ňu vznikli v ateliéri dvojdielne šaty pozostávajúce z veľkej áčkovej sukne plnej veľkých flitrov a rovnako výrazného topu so zamatovou drapériou. „Mám rada, keď má dizajnér voľnú ruku a môže naozaj vytvoriť niečo, po čom túži. Nemala som nemala konkrétnu predstavu, dokonca ani ideu konkrétnej farby. Miška sa šiat zhostila perfektne a aktuálne sa už teším na ich finálnu podobu,” objasnila kreatívny proces operná speváčka.

Danka Bartekova-Katarina Srkala Čítajte viac Móda z Krištáľového krídla: Oslnivá Barteková, svieža Heribanová a Haydu? Opäť klasika!

Okrem Štefánkovej a Kučerovej sa diváci dočkajú ešte ďalších ôsmich moderátorov. Keďže ide o jubilejný 25. ročník Krištáľového krídla – organizátori sa rozhodli pre osloviť viacero známych tvárí, ktoré sa zhostia moderátorskej úlohy. O laureátoch cien Krištáľové krídlo za rok 2021 sa verejnosť dozvie už v nedeľu 20. marca 2022 v priamom prenose RTVS na Jednotke.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #dizajn #Adriana Kučerová #Michaela Ľuptáková #Krištáľové krídlo #Janette Štefánková #mall.tv #módy

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...