Vinczeová ako smaragd, Ficová stavila na maxi siluetu a Beňová... odvážne odhalila bruško

Móda prvého finálového galavečera súťažnej šou Let's Dance nebola postavená len na trblietavých a na kamere pompézne pôsobiacich tanečných kostýmoch. Nedeľňajší večer nepodcenili ani známe dámy pozvané ako hostia prvého finále.

09.03.2022 15:15
debata
zväčšiť Speváčka Dara Rolins na prvom finále súťaže... Foto: TV Markíza
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins na prvom finále súťaže Let's Dance.

Už tradične pozornosť pútala slovenská speváčka Dara Rolins, ktorej experimentovanie s módou nie je cudzie. Tentoraz sa mu však vyhla a namiesto toho stavila na relatívne decentný večerný model s dievčenským puncom. Trblietavé dlhé šaty zdobil golierik a čierna stuha, ktorá akoby trošku evokovala školskú uniformu, samotné šaty však aj vďaka striebornému metalickému dezénu pôsobili luxusne a spoločensky. Výrazný detail, z ktorého „kričala“ tá pravá Dara Rolins, ako ju verejnosť pozná, odhalili až otočky pred objektívmi. Speváčka totiž v na pohľad decentných šatách predviedla aj obnažený chrbát.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Speváčka Dara Rolins na prvom finále súťaže...
+16Speváčka Tereza Mašková a jej partner Oliver.

Strieborný model doplnili aj lodičky v retro dizajne so zaoblenou špičkou a hrubším podpätkom. Tie fungovali so šatami dobre. Azda najväčšia výhrada jej looku smeruje ku kabelke – čierna oválna kabelka do ruky z dielne značky Prada pôsobila až príliš mestsky a s celkovým stylingom, bohužiaľ, nefungovala.

zväčšiť Fotografka Petra Ficová. Foto: TV Markíza
Petra Ficová Fotografka Petra Ficová.

Medzi známe dámy, ktoré pravidelne pútajú pozornosť aj odevom a stylingom, sa radí aj fotografka Petra Ficová. Jej voľba padla na mimoriadne populárnu oversized siluetu. Široké nohavice len jemne odhaľujúce luxusné lodičky doplnilo sako so zaujímavou riešeným strihom a s posunutou líniou ramien, ktoré dodávalo celkovému vzhľadu akýsi „maxi“ efekt. Vhodne zvolená bola aj košeľa s výrazným špicatým golierom, rafinovane zapnutá až ku krku. Biela farba dominovala, sivá na kabelka a kráľovská modrá na lodičkách ju osviežujúco doplnili.

Adela Vinczeová vo farbe smaragdov a europoslankyňa Monika Beňová si trúfla na odhalené bruško – pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Monika Beňová #Petra Ficová #Dara Rolins #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...