Diana Mórová oslavuje! Tu je jej 10 TOP podôb, ktorými očarila (nielen) divákov

Patrí medzi najznámejšie a aj naobsadzovanejšie domáce herečky. Bratislavská rodáčka Diana Mórová je však tiež príťažlivou a štýlovou dámou. Pri príležitosti jej narodenín sme sa rozhodli pripomenúť si jej "TOP" momenty.

18.02.2022 10:00
debata
Herečka Diana Mórová v róbe od českej...
Dve z Troch sestier alebo inak herečky Diana...
+7Herečky a kolegyne Diana Mórová (vľavo) a...

Mórová, ktorá sa narodila 18. februára 1970, sa už počas štúdia herectva na VŠMU presadila na divadelných doskách, hosťovala na prvej slovenskej divadelnej scéne v SND. Tam pôsobí dodnes, no popri divadelnom herectve uspela aj ako herečka pred televíznymi či filmovými kamerami. Okrem nich je tiež jednou z tých slovenských celebrít, ktoré si uvedomili mediálnu silu a vplyv na popularitu vytvorený rozmanitými televíznymi a zábavnými šou. Ako porotkyňa pôsobí v programe Česko Slovensko má talent, ako účinkujúca s poriadne bojovným charakterom a ambíciami zase bodovala v šou Hviezdy na ľade či napríklad Showdance.

Už čoskoro diváci uvidia Mórovú v podobnom formáte opäť, keď sa objaví ako jedna zo súťažiacich na parkete v markízackej šou Let's Dance. Päťdesiatdvaročná mama syna Quida, ktorá už v minulosti presvedčila, že má pohyb v krvi, bude určite horúcou favoritkou relácie. Mórová však v minulosti viackrát presvedčila aj o tom, že môže byť inšpiráciou v rámci módy a štýlu. Pripomeňte si s nami jej TOP 10 podôb z minulých rokov.

Rok 2010 a šaty od Liběny Rochovej

Červený trblietavý model, v ktorom sa objavila na cenách OTO, patril medzi mimoriadne vydarené voľby a bol súčasťou šnúry (vizuálne veľmi úspešnej) spolupráce Mórovej s Rochovou. Mórová zároveň zaujala účesom, zvyčajne rozpustené vlasy tentoraz upravila do originálnejšieho výčesu a patrila medzi najlepšie vyzerajúce dámy večera.

zväčšiť Herečky a kolegyne Diana Mórová (vľavo) a... Foto: Ivan Majerský, Pravda
Diana Mórová (vľavo) a Michaela Čobejová Herečky a kolegyne Diana Mórová (vľavo) a Michaela Čobejová na cenách OTO v roku 2010. Mórová v šatách od Liběny Rochovej.

Rok 2018 a šaty značky Valentino

Punc medzinárodného módneho luxusu priniesla na galavečer Schwarzkopf Elite Model Look slovenská herečka v šatách značky Valentino. Strihovo minimalistický, no vzorom a flitrovou štruktúrou opulentne pôsobiaci model fungoval na jednotku a ryšavka Mórová v ňom vyzerala skvelo.

zväčšiť Herečka Diana Mórová v roku 2018 na galavečere... Foto: Profimedia
Herečka Diana Mórová v kreácii Valentino. Herečka Diana Mórová v roku 2018 na galavečere Schwarzkopf Elite Model Look v kreácii Valentino.

Rok 2019 a model na cenách OTO

V modrých puzdrových šatách s jemným volánikovým lemom na živôtiku predviedla herečka počas vyhlásenia ankety OTO 2019 ukážkovú figúru. Model bol elegantný, veľmi ženský a stávka na jednoliatu farebnosť modrého odtieňa v spojení s plavými vlasmi upravenými na spôsob filmovej divy sa Mórovej vyplatila.

zväčšiť Herečka Diana Mórová na vyhlásení cien ankety... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
426133732 Herečka Diana Mórová na vyhlásení cien ankety OTO 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Diana Mórová #štýl #Top 10 #jubileá hviezd

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...