Nudná čierna? Kráľovná Letizia ju v doplnkoch miluje, inšpirovať môže aj bežné ženy

Niekedy sa na čiernu farbu v prípade doplnkov pozerá ako na nudnú klasiku, ale mnoho slávnych žien potvrdzuje, že to vôbec nemusí byť tak.

03.02.2022 13:00
debata
Španielska kráľovná Letizia a jej manžel - kráľ... Foto: SITA/AP, Lisa Leutner
Austria Spain Španielska kráľovná Letizia a jej manžel - kráľ Felipe VI na oficiálnej návšteve Viedne.

Jednou z nich je aj španielska kráľovná Letizia, manželka kráľa Felipeho, ktorí spoločne navštívili pred pár dňami Viedeň. V hľadáčiku médií sa neocitla len ich samotná návšteva, ale aj podoba 49-ročnej Letizie, ktorú mnoho novinárov v módnom segmente označuje za najštýlovejšiu španielsku známu osobnosť.

Kráľovná Letizia na zábere z konca januára v...
Kráľovná Letizia na archívnom zábere z januára...
+2Kráľovná Letizia na archívnom zábere s čiernymi...

Na návšteve Viedne sa mama dvoch dcér objavila v relatívne decentnej čiernej kombinácii vlneného kabáta, lodičiek a kabelky. Pod kabátom sa potom ukrývali vzorované šaty s károm v elegantnom strihu so zvýrazneným driekom a naznačenej mini-dĺžke. U Letizie sú to však práve doplnky, ktorými dokazuje, že ani experimentovanie či farebne „výrazné“ prvky nemusia byť vždy nutnosťou v efektnom outfite.

653721833 Čítajte viac Keď sa dedia nádherné šaty v rodine... Kráľovná Letizia v róbe od svokry a princezná Victoria, toto má od mamy!

Jednoduché čierne lodičky nosia azda vôbec najčastejšie – už na druhý deň po návšteve Viedne, keď sa kráľovná objavila v rodnom Madride, ich mala na nohách znovu – tentoraz skombinované s nohavicami a trendovým krátkym sakom na chanelovský spôsob. Kabelka, ktorú nosí, disponuje len jemným zvýraznením prostredníctvom detailu hadej kože v dezéne.

zväčšiť Deň po návšteve Viedne sa kráľovná Letizia... Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia
658439403 Deň po návšteve Viedne sa kráľovná Letizia objavila späť v Madride. S obľúbenými čiernymi lodičkami a tentoraz listovou čiernou kabelkou.

Šatník španielskej kráľovnej najčastejšie pripomína elegantnú biznis módu žien vo vyšších manažérskych funkciách. Pôsobí kvalitne, funkčne, komfortne, úsporne, no zároveň žensky a pôvabne. Je dobrým príkladom pre ženy bez ohľadu na postavenie či funkciu.

A hoci niet pochýb o tom, že bývalá novinárka a moderátorka investuje do svojich odevov viac peňazí ako bežné ženy, jej voľby zároveň pôsobia ekonomicky veľmi triezvo. A to je nielen dobrý „príklad“, ale aj dôvod na obľubu medzi ženami po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Kabelka #doplnky #čierna #lodičky #kráľovná Letizia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...