Pokračovanie článku: Pauhofová, Drobná či Rolins - toto sú najlepšie oblečené ženy roka 2021: Kto sa ešte dostal do nášho zoznamu?

zväčšiť Soňa Müllerová, tvár Dámskeho klubu (RTVS), na... Foto: RTVS
Sona Mullerova Soňa Müllerová, tvár Dámskeho klubu (RTVS), na podujatí Čaj o piatej.

Záverečná dvojica je reprezentantom sveta slovenských televízií. Tie sú často zviazané rozpočtom alebo nejakými pravidlami, ako by mali byť moderátorky oblečené. Nájde sa však pár takých, ktoré aj z podobnej situácie vykorčuľujú so cťou a štýlovo.

Soňa Müllerová a Veronika Cifrová-Ostrihoňová

Obe dámy zastupujú verejnoprávnu televíziu, reprezentujúc dve rozličné generácie. Keď však príde na štýl, tohtoročná jubilantka Soňa Müllerová môže dávať lekcie mnohým mladším kolegyniam. Jej štýl je preverený rokmi a pritom neustále aktualizovaný o drobné detaily súčasnej módy.

pjimage Čítajte viac Müllerová, Ostrihoňová aj Simanová: 3 moderátorské looky, ktoré vás inšpirujú

V prípade Ostrihoňovej zaujme aj fakt, že strieda elegantnú polohu s mladistvejšou a hravejšou, viac sexy, keď vyrazí do spoločnosti. Výsledok, samozrejme, nemusí vždy ulahodiť všetkým – dobrým znakom v jej prípade však je, že pôsobí, že je sama sebou a má z módy, ktorú nosí radosť.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #najlepšie oblečené #Táňa Pauhofová #Dara Rolins #bilancia #Veronika Husárová #Zuzana Kanisová #Barbora Brušková #rok 2021 #Prehľad roka 2021

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...