Pauhofová, Drobná či Rolins - toto sú najlepšie oblečené ženy roka 2021: Kto sa ešte dostal do nášho zoznamu?

Mesiace lockdownu, zatvorené kiná, divadlá či kultúrne stánky. Aj napriek týmto okolnostiam rok 2021 "zrodil" niekoľko momentov, keď sa domáce celebrity mohli prezentovať pred objektívmi v štýlovej garderóbe.

29.12.2021 00:00
debata (12)
Speváčka Emma Drobná v kreácii z dielne Fera...
Speváčka Emma Drobná sa postarala o hudobný...
+30Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...

Vyberať najlepšie oblečené dámy je vždy tak trošku ošemetná záležitosť. V prvom rade je vkus veľmi subjektívna vec. Druhá premenná, ktorá do procesu vstupuje, je príležitosť alebo dostatok príležitostí, kedy sa dá tvrdenie, že sa niekto oblieka naozaj dobre, overiť. Nie raz, ale aspoň niekoľkokrát.

V tomto prípade nám rok 2021 naozaj neprial – niektoré dámy v našom zozname sa ocitli len na základe jediného „looku“, ktorý predviedli verejnosti. Aj preto má rebríček roka 2021 svoje mantinely. Budeme však radi, keď vás inšpiruje, prípadne vyvolá diskusiu alebo aj kritiku či pochvaly. Pozrite sa s nami na jedenásť známych Sloveniek, ktoré podľa nás so štýlom a vkusom zvládli rok 2021.

zväčšiť Herečka Táňa Pauhofová stavila na minimalizmus,... Foto: Peter Frolo
1R2A0061 Herečka Táňa Pauhofová stavila na minimalizmus, ale výsledok očaril.

Prinášame ich v „skupinách“, ale neurčujeme tým poradie, ktorá z jedenástky je lepšia alebo horšia. Takže, medzi najlepšie oblečené v roku 2021 podľa nás patrili aj…

Táňa Pauhofová, Lucia Hurajová a Dara Rolins

Každá z nich trochu iná, každá zaujímavá. V prípade herečky Lucie Hurajovej platí, že vie dobre, čo jej pristane. Má rada siluety, ktoré zvýraznia jej sošnú štíhlu figúru a opticky ju predĺžia. Často pracuje so ženskými elementmi v podobe krajky, semitransparentných materiálov v kontraste so zamatom či kožou, využíva dekoratívne detaily ako sú volániky alebo flitre.

1R2A0043 Čítajte viac Móda z premiéry! Polnišová ako diva, sexy Pauhofová, nežné Češky a Čaputová v červenom

Jej kolegyňa Táňa Pauhofová je ležérnejšia, no zároveň dokáže ponúknuť veľmi modernú podobu súčasnej módy – napríklad ako podprsenkový top a široké nohavice na premiére filmu Známi neznámi. Hoci sa často pasuje do pozície „chalaniska“, ideálne je, ak sa jej podarí vybalansovať mužský aj ženský element v obliekaní – niekedy to nevyjde, no zväčša patrí medzi najzaujímavejšie oblečené dámy.

zväčšiť Speváčka Dara Rolins na zábere z roku 2021. Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
630481174 Speváčka Dara Rolins na zábere z roku 2021.

Nie každý look je zásah do čierneho aj v prípade speváčky Dary Rolins, občas zbytočne veci prekombinuje, ale… Na druhej strane je to žena, ktorá módu pozná, volí najmä modely, v ktorých sa cíti dobre – vie si s módou ubrať pár rokov a podčiarknuť jej mladistvý vzhľad. Medzi jej obľúbené materiály patrí džínsovina, výraznejšie farby a z času na čas aj veľmi sexy look.

Kto sú ďalšie tri dámy? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #najlepšie oblečené #Táňa Pauhofová #Dara Rolins #bilancia #Veronika Husárová #Zuzana Kanisová #Barbora Brušková #rok 2021 #Prehľad roka 2021

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....